Valorantta hwid banlı olmama rağmen başka hesapta oynayabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba MH ailesi öncelikle Selamın aleyküm.
Benim derdim olayım şudur işten geldim Valorant'ı açtım bildirimlerde E-Spor maçı olduğunu söylüyordu (Vikings vs X10) neyse açtım izlemeye başladım bu esnada oyun açık tabi arada bir 5 10 dakika geçti geçmedi bir ses geldi oyuna geçtim şu görüntü ile karşılaştım :D (Ek:1)
Şimdi merak ettiğim konu şu bu bilgisayarda sadece CS GO için hile kullanıldı hiç bir oyunda hile kullanılmadı demeyeceğim kullanıldı yani ama harddisk yerine SSD taktırıp ram eklettikten sonra tertemiz bir format attım ve sadece Valorant'ı kurdum CS GO yu bırakıp.
Format attıktan sonra hiç bir hile kullanmadığım halde nasıl ban yiyebiliyorum :D Bunu yaşayan vardır eminim aranızda ayrıca kullanacak olsam ben APTAL mıyım 2700 lira yatırdığım hesaba girdiğim bilgisayarda hile kullanayım ? :D (Ek:2)
Ama en çok merak ettiğim konu şu bu hesap ban yedikten sonra bir yıkılma süresi geçirdim haliyle 15 20 dakika sonra diğer hesaplarımı denemeye başladım düşük ranklı hesaplar ara sıra eğlence amaçlı girdiklerim. Denerken şununla karşılaştım 1. ye girdiğimde aynı şekilde uzaklaştırıldığımı yazdı 2. ve 3. ye girdiğimde girdi hiç bir hata vermeden hatta maça bile girdim spike hucüma falan... aradan 30 dakika kadar geçtikten sonra bu hesaplarda ban yedi.
Bilgisayarda yüklü programlardan dolayı yapmış olma ihtimali var mıdır ? veya internette ben hile konularına forumlara falan girdim ondan olma ihtimali var mıdır ? Hileyi araştırma sebebim kullanma amaçlı değil tamamen çalışma şekillerine bakıp ona göre karşımda ki insanların hile kullanıp kullanmadığını daha iyi tartabilmem içindi. Hiçbir şekilde baktığım forumlardan vs bir şey indirmedim kullanmadım...Ticket attım ama birde size sormak istiyorum.
Liste şu şekilde arkadaşlar.
Razer Cortex
Autocad
İdecad
Sony vegas pro
MemoryUI
ve bir kaç tane crackli oyun
Ayrıca eklemek istiyorum: hesabımı 1 siteye bağlamıştım ve 1 program kullanmıştım (site linki atmak yasaktır diye düşünüyorum o yüzden açıklayıcı şekilde sitelerin ve programın olayını yazacağım)
Kullandığım program Valorant Asistan diye bir program işte oyun esnasında sana kurulan bombanın süresini söylüyor kalan mermini söylüyor veya sage oynuyorsan sana takım arkadaşlarından canı az olanları söylüyor maça girerken ajan seçimi sırasında öneride bulunuyor.
Site ise istatistik sitesi tamamen kullandığın silaha kaç kill aldığına kaç mapta ne kadar oynadığına kaç win alıdığına vs kadar gösteren bir site işte...
Bunların dışında çok şey yok yani mouse programı vs yok kullandığım mouse klasik bir mouse zaten rankımda gümüş 2 idi :D
Yani şu an beynim durdu gerçekten anlam veremediğim için konuda eksik veya yanlış olabilir kusuruma bakmayın.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 96
  • 2.jpg
    2.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 87
  • 3.png
    3.png
    193 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Crackli indirdiğin oyunlardandır büyük ihtimalle
Veya mouse yazılımındanda olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Allah belasını versın o valorantın ne yazdıysan aynısı benımde başıma geldi ve sana bir sürprizim var dıger hesaptan denediğin için ban sürene 1 ay daha eklendi . Yarabbi Memoryhackers adminlerinin valorantı wolftuye çevırdığını görmeyi bana nasip et

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Crackli indirdiğin oyunlardandır büyük ihtimalle
Veya mouse yazılımındanda olabilir
Mouse yazılımı yok kardeşim benim konuda belirttim zaten. Kullandığım mouse 20 tl lik mouse işten çok vakit bulamadığım için rankımda düşük yani gümüş eloda olduğum için alma gereksinimi duymadım.
Allah belasını versın o valorantın ne yazdıysan aynısı benımde başıma geldi ve sana bir sürprizim var dıger hesaptan denediğin için ban sürene 1 ay daha eklendi . Yarabbi Memoryhackers adminlerinin valorantı wolftuye çevırdığını görmeyi bana nasip et
Bana kalıcı olarak uzaklaştırıldığımı yazıyor zaten ama asıl mevzu şu banın 3 6 9 12 ay sonra açılması benim içimi soğutmaz 2700 liralık hesap gittikten sonra ne anladım ki o işten ben... Vay be olaya bak başka hesaba girince hata vermesi gerekirken hem girdirip banlıyor hemde ban süresine 1 ay daha mı ekliyor...

Anlaşıldı bu oyunda CS GO ya dönecek ( hile yönünden olmasada çalışma prensini olarak)

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Eğer ki valoranta ticket atarsan hwid yemiş olucaksın kanka bendede öyleydi banı yedim başka hesaplarda oynuyordum neden yediğimi sormak için ticket attım hiç bi hesaptan giremeye başladım.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum ben de hwidliyken ana hesabım ban yemiş ticket attım 1 gün sonra ban kalktı mutluyum :D

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
I think it's worth waiting for a break and not rock the boat

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yani beyler gerçekten anlam veremiyorum bu hesap bronz-gümüş elosunda gidip gelen bir hesap :D Aklım almıyor gerçekten hile açacak olsam neden o eloda sürünüp birde o elonun kanser ekibiyle kanser olayım ? Üstüne enayi miyim 2700 lira para vermişim hile açacağım. Yazık günah ya Vanguard iyi güzel dedik gene geldi bizim gibileri öptüler... Destekten gelecek cevaptan sonra burada paylaşacağım son durumu

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
.D göremeyiz ama neyse xd

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
herşeye ban atıyor klavye driverine bile cracklı oyunlardanda olabilir tabi

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
vibrance gui digital vibrance programından dolayı attılar 3 aylık ama spooferla kaldırdım :D

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Razer Cortex MemoryUI Ve Yardimci Kullandigin program spike suresi gibi 3.parti bir destek ile gozukecek seylerin ban sebebi oldugunu biliyorum mouse ve oyun ici ayarlari degistirecek seylerde yasak crackli oyun derseniz crackli oyunlardan yemessiniz ban yedikten sonra banami kac kez acmisimdir kac tane method gezmis kendim spooferlarin mantigini cozmus ve kendi spooferimi bile yazmistim ve 1 yildir insanlarin ban yeme sebeblerini ticket atmalarini riot games cevaplarini ve riot gamesin yayinladigi vanguard hakkinda seyleri okumus bulunmaktayim makro programlari ve ccleaner gibi programlar ban yediriyor ne yazikki bircok kisi bunlardan ban yedi ben h1leden yemistim

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
daha geçen yedı hwıd keşke bendede öyle olsa aga beee

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
benim arkadaşımı 3 ay banladılar yeni hesap acıp gelince 10 dk sonra banlıyorlardı

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Öncelikle Aleyküm Selam. Bende Herhangi Bir Hile Kullanmadım Valorant'ta. Açıkçası Cesaret Edemedim :). Çünkü Valorant'ın Vanguard Sistemi Çok İyi Çalışıyor. Ben Cr4ck'li Oyun Dosyalarından Ban Yedim. Eğer Sendede Cr4ck'li Oyun Varsa O Yüzden Ban Atmış Olabilir. Belkide Mouse Yazılımından.
Esports Summon GIF by VALORANT

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
fare yazılımında yaptığın macroları fareye kayıt edip programı kapatman gerek o nedenle ban yiyor olabilirsin

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
fare yazılımında yaptığın macroları fareye kayıt edip programı kapatman gerek o nedenle ban yiyor olabilirsin
Konuyu okumadan yorum yapmanızı bir türlü çözemiyorum... Yok diyorum yok yok kardeşim 20 tl lik mouse ofislerde kullanılanlar gibi.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Klasik bot gibi cevap veriyorlar destekten.
Verilen cevap ''Kontrol ettiğimde 3. parti yazılım kullanmış olduğunu ve cihaz banı yediğini görüyorum. Cihaz banı şudur falan fişman şu zamanda kalkacak vs. vs.'' en iyisi MMORPG devam abi.
Konuyu okuyup veya okumadan alakalı alakasız yorum yapan herkese teşekkür ederim.
#Konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...