Valorant'ta HWID banlıyken SSD değiştirmek sorun oluşturur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Valorant banım 22.11.2023 tarihine kadar ban yedi. Bu süre içerisinde deneme, yanılma delaya düşürmüştüm. Bir maç sonra ban VAL 5 yiyordum. Süreme baktım, uzatılmamış hâlâ aynı tarihi gösteriyor. SSD Serial'i yüzünden tekrar ban yediğimi düşündüğümden gidip yeni bir SSD aldım, takıp SSD, format, BIOS down yaptım. Spoofer kullandım. Serial'ler değişti. SSD'de Windows Update vs. kapattım. Yeni oyunu indirip tekrar giriş sağlasam devam edebilir miyim oyuna veya devam edip bir iki haftada tekrar ban yersem 152 düşerse banım uzar mı? Yanıt verenlere teşekkür ederim <3

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ssd ve ana kartına ban atıyor eğer serial key degistiyse giris sağlayabilirsin ama tekrar hile açarsan ban yemen kısa sürer ve tekrar hwid yersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
o dediklerini yaparsan bi şey olmaz başka hesapta gir sıkıntı olmas

ben bi ara bozmuştum riot van guard açılmıyodu ama oyuna giriyodum garipti

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
riot desteğe ticket at hwid banının ne kadar süresi kaldığını öğren o süreye kadar oyuna girme ve garanti olsun diye bittikten 2-3gün sonra gir bir sıkıntı olmaz ama girersen ve oyun val152 açılmaz ve delay ban a dönüşürse süre sıfırlanır

Üye
2 HİZMET YILI
w key değiş banın kalkıyor veya ip değiştirici programlar var kullan reis .

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Pc Özelliklerini Farklı gösteren uygulamalar kullanırsan sorun olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bi yerde okuduğuma göre güç kaynağına kadar takip ediyorlar (yanlış olabilir). Tavsiyem bütün parçaların serial numaralarını değiştir öyle yap.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
evet anakart yada depolamaya atılıyor bazen ram e bile attıklarını okumuştum bir yerde ama emin değilim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostum bende olamamıştı ama bir arkadaşım bu sorunu yaşamıştı bir bilene danışmanı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam bende aynı şekilde val 5 alıyordum ve ssd değiştirip sadece bios up down yaptım banım kalktı ve daha sonra gerçekten böyle bir durum olup olamdığını merak ederek bi kaç kere daha ban yedim ancak yeni ssd ve bios up down ile kaldırdım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sadece anakarta atıyor diye biliyorum ama iyice araştırın lütfen

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
onlara ek olarak mac ve ip adresinin değiştiğinden emin ol ip adresindeki hareketleri inceliyolar diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...