Ama windows ile alakalı değil ki spoofer öyle olsaydı format atınca düzelirim. Donanımsal parçaların seri numaraları ban yiyor ya da sanal kimlikleri diyelim. Bunları değiştirmek garantiyi etkileyebilir diye düşünüyorum.donanımsal değişiklerin bozduğunu düşünüyorum, yazılımsal şeyler onları germiyor zaten ben mesela free dos aldım windows hakkında bir şey onları neden gersin.
spoofer kullanmadım hiç eski seri numaralarını tekrar kullanma sansın var mı birde şans işi bence genelde donanımsal değişikleri kontrol ediyorlarAma windows ile alakalı değil ki spoofer öyle olsaydı format atınca düzelirim. Donanımsal parçaların seri numaraları ban yiyor ya da sanal kimlikleri diyelim. Bunları değiştirmek garantiyi etkileyebilir diye düşünüyoruhiçm.
valorant 4 ay ban atıyor. Donanım konusunda endişeliyim.spoofer kullanmadım hiç eski seri numaralarını tekrar kullanma sansın var mı birde şans işi bence genelde donanımsal değişikleri kontrol ediyorlar
Bunu ıspatlayabilirmisin. Ürünün seri numarasını değiştiriyorsunGarantiyle alakası yok ki
Mantıklı ama deneyen var mı bu şekildeönce üzerindeki seri numarasını yedekleyerek değiştirirsen bir durum olduğunda eski seri numarasını tekrar yazabilirsin
öyle bir durumda garantiden çıkacağından eminseniz parçalar bu değişikleri kaydediyorsa yine garanti dışı kalırMantıklı ama deneyen var mı bu şekilde
Yazdım dc den senden dönüş bekliyorum diyelim eski seri numaralarına 4 ay sonra ban kalktı ki öyle ben ticket atmıştım kalkacak demişlerdi. Benim serileri eskiye çevirebilir misin?Tüm serialleri değiştirdiği için bozuyor geri döndürmesi kolay ancak hangi spooferi kullandiginda önemli tabii ki en önemlisi bilgisayar marka model
https://memoryhackers.org/konular/1...fiyat-tum-oyunlar-icin-gecerlidir-2024.273814
Konuya tıkla discord sunucumuz var orada katil ticket aç yardımcı olayım spoofer için vouchlari vesayre herşeyi incele aklına takılan soruları sorabilirsin
Çeviririz bro kolay isYazdım dc den senden dönüş bekliyorum diyelim eski seri numaralarına 4 ay sonra ban kalktı ki öyle ben ticket atmıştım kalkacak demişlerdi. Benim serileri eskiye çevirebilir misin?