hocam donanım hakkında hiç bir bilgim yok 0 ımHocam anakart markanız nedir
Hwid ban sadece belli anakartlarda kaldırılıyor o yüzden sordum. Windowsun arama yerine sistem bilgisi yazıp ss atabilirmisin?hocam donanım hakkında hiç bir bilgim yok 0 ım
Hwid ban sadece belli anakartlarda kaldırılıyor o yüzden sordum. Windowsun arama yerine sistem bilgisi yazıp ss atabilirmisin?
hocam ticket attım sadece valornta giremiyorum lol çalışıyo sorun yok sadece valorant kalıcı ban desteğe yazdım belki kalkarLenovo diyor hocam benim bildiğim sadece Gigabyte, Asus ve ASRock da kaldırılıyor. Hocam riot a ticket atıp ban sürenizi öğrenin. O kalıcı dediği hesap banıdır kaldırılmaz.
Hocam 3.parti yüzünden atılan banlar kaldırılmaz ama en azından donanım banının süresini öğrenirsinhocam ticket attım sadece valornta giremiyorum lol çalışıyo sorun yok sadece valorant kalıcı ban desteğe yazdım belki kalkar
internet kafelerde anakart ip değiştiritolar ona bak yaparsın oradanValorant'ta radar hilesi denemek istedim ve saniyesinde kalıcı ban yedim. Acaba bunu kaldırmanın bir yöntemi varsa yardım edebilir mi? Normalde umurumda olmaz ama çok fazla para yatırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?