Valorantta kız arkadaşım ile oynuyorum nasıl konulara girebilirim yürümem lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar aynı il de oturuyoruz tanıyoruz birbirimizi az çok Valorant oynadığını görünce durumunda yazdım nickini aldım 2 gündür geceleri oynuyoruz. Çok zarif ve narin bir kız pek sevgilisi de olmadı yakından tanıyorum diyebilirim işte bana karşı da güzel ve hoş davranıyor bende aynı şekil gece nerdeyse 2 saat oyun oynuyoruz sırf onun için oynuyorum bende ona da söyledim, Sizden isteğim bir yerden sonra konu bitiyor konu açamıyorum bir soru, bir konu açmam lazım aktif konuşmam lazım ve kendimi sevdirmem lazım nasıl taktikler verebilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eğer yakınsanız sadece sanalda değil yüzyüze görüşüp bir şeyler yapabilirsiniz kahve içmek vs. konu konuyu açar zaten doğal davranman yeterli

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eğer yakınsanız sadece sanalda değil yüzyüze görüşüp bir şeyler yapabilirsiniz kahve içmek vs. konu konuyu açar zaten doğal davranman yeterli
işte kahve içmeye dVET ETMEM için biraz daha yakınlık vs lazım.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam sürekli oyundan bir yere kadar gidilebilir . bence reel hayatta buluşmayı deneyebilirsin en azından daha da yakından tanırsınız birbirinizi

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam sürekli oyundan bir yere kadar gidilebilir . bence reel hayatta buluşmayı deneyebilirsin en azından daha da yakından tanırsınız birbirinizi
işte reel de davet etmem için biraz samimi olmamız lazım veya onun da bana karşı hisleri olduğunu anlamam lazım. bu kişi biraz da tanıdık yani Akraba denilebilir o yüzden de çekiniyorum biraz Ailesi Ailem ile sürekli irtibatta bayram da seyran da hani kız reddederse diye de korkmuyor değilim yüzüne bakamam daha...
Post automatically merged:

bana karşı hisleri olduğunu nasıl anlayabilirim? hangi konuları açmam gerek yakınlaşmak için bugün burç konusuna girdim burcunu bildim şaşırdı

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
işte reel de davet etmem için biraz samimi olmamız lazım veya onun da bana karşı hisleri olduğunu anlamam lazım. bu kişi biraz da tanıdık yani Akraba denilebilir o yüzden de çekiniyorum biraz Ailesi Ailem ile sürekli irtibatta bayram da seyran da hani kız reddederse diye de korkmuyor değilim yüzüne bakamam daha...
Post automatically merged:

bana karşı hisleri olduğunu nasıl anlayabilirim? hangi konuları açmam gerek yakınlaşmak için bugün burç konusuna girdim burcunu bildim şaşırdı
hocam zaten hemen seviyormuş gibi takılmicaksın kızla. arkadaş olman lazım önce truva atı misali arkadaşlarıyla arkadaş olucaksın. hemen sevgini belli edersen o iş zor zaten insanlar çoğunlukla 3-5 ay beraber vakit geçirirler sevgili adımına gitmek için hemen olcak iş değil zaten kaçıran mı var kızı takıl işte eğlencesine. reddetme korkusunu falanda unut kızla iyice yakınlaşınca zaten iyice anlarsın sana karşı duyguları varmı diye sonra söylersin basit ama uzun bir süreç

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk instegram falan iste ordan yürü sonra tel no falan al sonra real bulusma falan ayarla

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dostum dikkat et üzmesin yeter ve fazla baglanma hiç kimse kalıcı değil çok sevmişsin belli

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka bence güzel oynayarak ve yavaştan anlamlı sözlerle kızı kalbinden vurup onu derinden etkiledigini düşündügün bi zamanda açıl gitsin olmazsada dünyanın sonu değil.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sadece senin için giriyiroum dedğinde kaybetmişsin zaten

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hocam zaten hemen seviyormuş gibi takılmicaksın kızla. arkadaş olman lazım önce truva atı misali arkadaşlarıyla arkadaş olucaksın. hemen sevgini belli edersen o iş zor zaten insanlar çoğunlukla 3-5 ay beraber vakit geçirirler sevgili adımına gitmek için hemen olcak iş değil zaten kaçıran mı var kızı takıl işte eğlencesine. reddetme korkusunu falanda unut kızla iyice yakınlaşınca zaten iyice anlarsın sana karşı duyguları varmı diye sonra söylersin basit ama uzun bir süreç
BENDE Ki sorunda şu zaten ben bir tık hızlı gidiyorum normal de de çok aceleci birisiyim yani daaha 2.gün den kalpli sprey falan atıyorum duvarlara sürekli skin veriyorum ona ama oda hani bana karşı duygusu var gibi bir his var belki klasik bir kız yapısı da olabilir bana öyle geliyor olabilir ama bağlandım ya her an onu düşünüyorum. dozu azaltıp çok fazla değer vermemem mi gerekiyor sence? Aayrıca - 2-3 defa da senin için oynuyorum bu oyunu tarzı cümle kurdum ...

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
sana tavsiyem sanaldan değil de reelden görüş kızla

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
sana tavsiyem sanaldan değil de reelden görüş kızla
ya sanaldan görüşmem için biraz samimiyet olması lazım ki Bir kahve içmeye bir şeye davet etmeliyim onu bende biliyorum daha 2 gündür tanıyoruz birbirimizi o samimiyete gelmek için işte zaman geçmesi gerekmiyor mu * ayrıca sürekli insta resmini kaldırıyor durumlarını vs 2 gün sonra geri ekliyor sebebi nedir anlayamadım. benden 2 yaş küçük me: 21

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence instagramdan konuş ve kendisinin sevdiği şeyleri yapıp kalbine girmeye çalış

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hocam hafif iltifatlar edebilirsiniz yavaş yavaş zaten alıştırarak giderseniz kendiside isteyecektir diye düşünüyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ya sanaldan görüşmem için biraz samimiyet olması lazım ki Bir kahve içmeye bir şeye davet etmeliyim onu bende biliyorum daha 2 gündür tanıyoruz birbirimizi o samimiyete gelmek için işte zaman geçmesi gerekmiyor mu * ayrıca sürekli insta resmini kaldırıyor durumlarını vs 2 gün sonra geri ekliyor sebebi nedir anlayamadım. benden 2 yaş küçük me: 21
2 gün sonra neden ekliyip siliyor acaba dikkat çekme amacı falan mı var

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka karakter seçerken bile sana göre aldır 2 li olduğunuzu belirt sürekli sonra bir şekil konuş

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sanaldan olmaz kanka git buluş o da senden hoşlanırsa devamı kendiliğine geliyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...