ZED
Süper Üye
yok anlıyorum dostum eyw denicem bu yöntemiknk anlıyosan anakartını raid atabilrsin ama tavsiyem anlamıyorsan hic bulasma yoksa yeni bir anakrt alman gerekebilir
anakarta şuan hiç dökecek param yok malum türkiye de yaşıyoz bidaha anakarta para vermem bi yolunu bulup oynicam ya spoofer alcam son careyapamazsın her türlü val 5 alırsın spooferli bile çözülmüyor bazen
kusura bakma da riot hiç akıllı değil hala hileler var oyunda spoofer kullanıyor millet hilenin içine geçiyo biz hile acınca tabi gariban hile kullanmaması lazım aşa yatıyor şuan valorant v sini açamıyorum makinada ztn spoofer için güzel paralar istiyolar yani paran varsa valoranta kralsın bu kadar riot bunları da önüne geçerse ozaman tamam dicem ama geçemiyor ve geçemicekte niye akıl kafa yok valla ban yesemde umurda değil ztn büsürü fps mmo oyunu var yükle oyna pcim de cok şükür acıyo umurda değil valorantdan ban yemem ha param olunca alırım spooferi acarım paşalar gibi oynarım yani riot kafasızlıgın önünde gideni daha free hacklere çözümü zor bulıuyolar riotan cacık olmaz daha loldeki sclere el atamadılar sen gelmişsin burda akıllı ve iyi diyorsun yanılıyorsun dostum yorum yapıyorsanda böyle yorumlar yapma boş yorum yapmışsın riot ne akıllı ne de iyi bizim işimize geliyor böyle de devam etsin riot kendini düzeltmesi sürece bişey yapamaz tr ekibininde yapma bilecenide sanmıyorum korkuyolar umarım bu denge hiç bolumaz böye devam eder biz de kazanmaya devam ederiz riotun bizden böyle korkması kadar iyi bişey yokRiot çok akıllı ve iyi
riot enayi kanka o yüzden skıntı yok ben sadece tpm den ban yedim spoofer çaksam yeter o da para olunca yapcam artık yapacak bişey yok parayı ver düdü calyapamazsın her türlü val 5 alırsın spooferli bile çözülmüyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?