Valorantta yeniden başlıcam hero önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
Valoranta uzun aradan sonra arkadaşlarımın zoruyla başlıyorum beta döneminden beri oynuyorum genel olarak aimim ortalama gold oyuncusu kadar pek iyi olduğunu söyleyemem oyüzden genel olarak gözcü oynardım şimdi ise oyuna yeni mapler gelmiş yeni şampiyon gelmiş felan yeniden Sage oynayarak mı başlasam diyicem nerf yemiş duvarına galiba bana bi yardımcı olur musunuz oyunun güncel durumu hakkında

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
sage oyna hem haritayı çözersin hem de diğer herolar hakkında bilgi edinirsin zaten sage basit olduğu için alışma sürecinde faydası olur çarın sana

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sage olabilir ben ilk başlarda sage oynuyordum harita kontrolü öğrenirsni

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hala bildiğimiz gibi mi adamı kör ede ede oyundan soğutan bir ajan mı
Post automatically merged:

sage olabilir ben ilk başlarda sage oynuyordum harita kontrolü öğrenirsni
Lotus mu ne gelmiş bide şu altı şehri felan onları bilmiyorum bi yoksa diğerleri oynadıkça hatırlarım ama genede sağol

sage oyna hem haritayı çözersin hem de diğer herolar hakkında bilgi edinirsin zaten sage basit olduğu için alışma sürecinde faydası olur çarın sana
Öyle yapcam gibi çünkü epey bi değişiklik yapmışlar

Eski mainim galiba ondan başlıcam sonra sage felan alırım ama büyük ihtimalle haritaya göre ajan seçimi yaparım

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sage yada sova öneririm ben ilk bşladıgımda onları oynadım hem oyunda payları yüksek

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bence neon karakter hızı sayesinde mapi çok hızlı dolaşabiliyor ve rahatça pozisyon alabiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bence sage ilk tercihin olmasın ya artık kendisine max 30 can basıyor yavaş basıyor o yüzden tercih etmiyorum onun yerine fade cypher kayo deneyebilirsin

Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
şahsen ben yeni başlayanlar için phoneix öneriyorum karakter hem hızlı push atabiliyorsun, duvar özelliği ve flash özelliği var üstüne bir de 2. can sistemi var ondan dolayı şahsen yeni başlayanlar için güzel bir karakter diyebilirim :metanira1:

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam al sage ni trde sage öyle bir hal almış ki 0 bile vursan bir şey demiyorlar kafan rahat olur

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
şahsen ben yeni başlayanlar için phoneix öneriyorum karakter hem hızlı push atabiliyorsun, duvar özelliği ve flash özelliği var üstüne bir de 2. can sistemi var ondan dolayı şahsen yeni başlayanlar için güzel bir karakter diyebilirim :metanira1:
güzel karakter ama oynamasını bilen yok flashları kendi takım arkadaşına atıyorlar

Göklerden gelen bir kedi
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
güzel karakter ama oynamasını bilen yok flashları kendi takım arkadaşına atıyorlar
bundan dolayı zaten yeni başlayanlar için flash kullanımını ve nereye atılcağını öğrenebilirler hemen kapacaklar diye bir şey yok sonuçta :metanira1:

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bundan dolayı zaten yeni başlayanlar için flash kullanımını ve nereye atılcağını öğrenebilirler hemen kapacaklar diye bir şey yok sonuçta :metanira1:
benim dediğim pho oynayanlar bilerek kendi takım arkadaşına atıyor yeni başlayanlara lafım yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bence Pho ile başla kolay skiller ve basit oyunlar ile hızlı bir şekilde tekrardan adepte olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar
Valoranta uzun aradan sonra arkadaşlarımın zoruyla başlıyorum beta döneminden beri oynuyorum genel olarak aimim ortalama gold oyuncusu kadar pek iyi olduğunu söyleyemem oyüzden genel olarak gözcü oynardım şimdi ise oyuna yeni mapler gelmiş yeni şampiyon gelmiş felan yeniden Sage oynayarak mı başlasam diyicem nerf yemiş duvarına galiba bana bi yardımcı olur musunuz oyunun güncel durumu hakkında
knk sova mainle sonra breach kayo açarak ilerle bence çok sarar aiminde iyiyse cypher killjoy dneyebilkirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...