Hala bildiğimiz gibi mi adamı kör ede ede oyundan soğutan bir ajan mı
Lotus mu ne gelmiş bide şu altı şehri felan onları bilmiyorum bi yoksa diğerleri oynadıkça hatırlarım ama genede sağolsage olabilir ben ilk başlarda sage oynuyordum harita kontrolü öğrenirsni
Öyle yapcam gibi çünkü epey bi değişiklik yapmışlarsage oyna hem haritayı çözersin hem de diğer herolar hakkında bilgi edinirsin zaten sage basit olduğu için alışma sürecinde faydası olur çarın sana
Eski mainim galiba ondan başlıcam sonra sage felan alırım ama büyük ihtimalle haritaya göre ajan seçimi yaparım
karşımda en sevmediğim karakterlerden zibilyon tane flashı var sersemletmesi var
güzel karakter ama oynamasını bilen yok flashları kendi takım arkadaşına atıyorlarşahsen ben yeni başlayanlar için phoneix öneriyorum karakter hem hızlı push atabiliyorsun, duvar özelliği ve flash özelliği var üstüne bir de 2. can sistemi var ondan dolayı şahsen yeni başlayanlar için güzel bir karakter diyebilirim
bundan dolayı zaten yeni başlayanlar için flash kullanımını ve nereye atılcağını öğrenebilirler hemen kapacaklar diye bir şey yok sonuçtagüzel karakter ama oynamasını bilen yok flashları kendi takım arkadaşına atıyorlar
benim dediğim pho oynayanlar bilerek kendi takım arkadaşına atıyor yeni başlayanlara lafım yokbundan dolayı zaten yeni başlayanlar için flash kullanımını ve nereye atılcağını öğrenebilirler hemen kapacaklar diye bir şey yok sonuçta
biz onlara bir şey diyoruz da şimdi söylemeyimbenim dediğim pho oynayanlar bilerek kendi takım arkadaşına atıyor yeni başlayanlara lafım yok
boşver boşverbiz onlara bir şey diyoruz da şimdi söylemeyim
knk sova mainle sonra breach kayo açarak ilerle bence çok sarar aiminde iyiyse cypher killjoy dneyebilkirsinMerhaba arkadaşlar
Valoranta uzun aradan sonra arkadaşlarımın zoruyla başlıyorum beta döneminden beri oynuyorum genel olarak aimim ortalama gold oyuncusu kadar pek iyi olduğunu söyleyemem oyüzden genel olarak gözcü oynardım şimdi ise oyuna yeni mapler gelmiş yeni şampiyon gelmiş felan yeniden Sage oynayarak mı başlasam diyicem nerf yemiş duvarına galiba bana bi yardımcı olur musunuz oyunun güncel durumu hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?