Ultra Üye
hayir onu biliyorum zaten butun net kafelerde o sistem var bir bilgisyar heid ban yediginde diger heseplarda ban yiyor onu nasil engellemisler onu soruyom uanlis anladin
valla bilmiyom 5 6 kere ban yedim ama sadece benim hesap yedi hiç diğerlerine atmadı yanihayir onu biliyorum zaten butun net kafelerde o sistem var bir bilgisyar heid ban yediginde diger heseplarda ban yiyor onu nasil engellemisler onu soruyom uanlis anladin
artik net cafeye gittigimde ana hesabi acmam aga bu riski almam senin hesaplar hepsi smurfmuydu yoksa ana hesabinda ban yedi mivalla bilmiyom 5 6 kere ban yedim ama sadece benim hesap yedi hiç diğerlerine atmadı yani
smurf bi kere radiyanta çıktımartik net cafeye gittigimde ana hesabi acmam aga bu riski almam senin hesaplar hepsi smurfmuydu yoksa ana hesabinda ban yedi mi
hilesiz mi hileli mi tabi hwid ban yeme riski olmayinca hile aciyosundur rahatca dimismurf bi kere radiyanta çıktım
evt hileli ama radar değil diğerihilesiz mi hileli mi tabi hwid ban yeme riski olmayinca hile aciyosundur rahatca dimi
ulra uyedeki mi knk nasil actin onu ultra uye olmadanevt hileli ama radar değil diğeri
önceden onaylı üyedi knkulra uyedeki mi knk nasil actin onu ultra uye olmadan
valla mi o zaman aimde vardi dimi simdi kaldirmislarönceden onaylı üyedi knk
o zaman aim ultra üyedivalla mi o zaman aimde vardi dimi simdi kaldirmislar
anladim knk saolo zaman aim ultra üyedi
bir sey değil knkanladim knk saol
aynen adam doğru söylüyor haaBind en iyi maptir tartışmasız
katiliyorum agam bide onca aylardir yoktu derecelide bayadir oynayamiyordukBind en iyi maptir tartışmasız
ulan omapte toplasan 10 kere yenilmişimdirkatiliyorum agam bide onca aylardir yoktu derecelide bayadir oynayamiyorduk
ascent cok seviyorum bence en iyi ve en basarılı mapSizce en iyi harita hangisidir?
Sizce en iyi harita hangisidir?