Valoranttan ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Herşeye ban atıyolar kanka gamelooptan bana mesaj geldi diye hwid ban yedim..hile kullanmadığıma rağmen

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Benimde aynı şey başıma geldi başka bir oyunun hilesi vardı bilgisayarımda onu görüp banlamışlardı, banımı kaldırmamışlardı

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Reis normalde ben de 3. parti yazılım olarak bilinen lol skin kullanıyorum ve daha öncesinde valorant'tan bundan dolayı yasaklama almadım fakat aynı zamanda valorant gibi güçlü anti hile yazılımına sahip olan oyunların arkada faaliyet göstermekte olan programları da oyun esnasında taradığını biliyorum.
Çok da sorgulamak gerek

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende sebepsiz bi şekilde ban yedim lolden çıktım (scriptim açıktı) valo geçtim farklı hesapta girmeden uzaklaştırılmışım sadece hesap banıda değil hwid banda yedim ticket attım fakat daha dönen olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eğer donanım ban ise bios upgrade veya downgrade acabiliyordu

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
herhangi bir 3. parti bulduysa bilgisayarınızda açmazlar ama yapay zekanın hatasıysa açarlar denemenizden zarar gelmez. İyi Forumlar dilerim.

Exploiter
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
başka oyunda bi hile falan açtıysan vanguard açıkken veya blitzde bi kod yüzünden falan banlanmış olabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ondan değil asus serisinde spoofer olmuyor asus nasıl güvenlik sistemi yaptıysa.
neden yalan konuşuyosun asrock a320 var 1 seneye yakın banlıyım valoranttan kendı spooferımla kaldırıyorum oyuna giriyorum asılsız bilgiler vermeyin.bios up down gerek monitor id gerek bilmeden yorum yapma lütfen.

Exploiter
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
başka bi oyunda guard açıkken hack açtıysan banlayabilir

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tek xfp project yüklüydü

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum bende aynı şekilde bir sorunla karşılaştım resmi bir şekilde 'DESTEK' talebinde bulunursan 48 saat içerisinde dönüş yapıyorlar herhangi birşey algılanmadıysa vs. zaten banın kaldırılır iyi forumlar dilerim !

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
valorant vanguard sistemi başka programları da hile olarak algılayabiliyor malesef ticket atmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...