Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Herşeye ban atıyolar kanka gamelooptan bana mesaj geldi diye hwid ban yedim..hile kullanmadığıma rağmenarkadaşlar valoranttan ban yedim 3.parti yazılımdan dolayı süresiz uzaklaştırma aldım ama herhangi bir şekilde valorantta hile açmadım sadece blitz uygulaması açıktı acaba bu yüzden mi ban yedim blitz için ban atmaya hakları var mı ? hesabı geri açtırabilmemin bir yolu var mı başka hesaplardan da oyuna giremiyorum istemciyi yeniden başlatın diye hata veriyor
Ondan değil asus serisinde spoofer olmuyor asus nasıl güvenlik sistemi yaptıysa.hocam anakart asus olunca spooferdemı ışe yaramıyor?
hocam benım anakart asus spoofer var şimdi ban yersem spoofer işe yaramaz mı?Ondan değil asus serisinde spoofer olmuyor asus nasıl güvenlik sistemi yaptıysa.
Hangi spoofer var işte ?hocam benım anakart asus spoofer var şimdi ban yersem spoofer işe yaramaz mı?
valorant spoofer hocamHangi spoofer var işte ?
Ya marka model ne işte ? Spooferin özelden konuşma başlatarak yazabilirsin.valorant spoofer hocam
Maalesef öyle olmuyor.Eğer donanım ban ise bios upgrade veya downgrade acabiliyordu
herhangi bir 3. parti bulduysa bilgisayarınızda açmazlar ama yapay zekanın hatasıysa açarlar denemenizden zarar gelmez. İyi Forumlar dilerim.kanka ben de kullanmadığım halde daha yeni yedim tam konu açacaktım bunu gördüm gerek duymadım geçmiş olsun
bu arada kullanmadığımız için ticket falan atsak çözülür mü veya ne yazmalıyız ticketa
neden yalan konuşuyosun asrock a320 var 1 seneye yakın banlıyım valoranttan kendı spooferımla kaldırıyorum oyuna giriyorum asılsız bilgiler vermeyin.bios up down gerek monitor id gerek bilmeden yorum yapma lütfen.Ondan değil asus serisinde spoofer olmuyor asus nasıl güvenlik sistemi yaptıysa.
açılıyor arkadaşlar arkadaşı dinlemeyin kendi yapamıyorMaalesef öyle olmuyor.
Başka bir oyunda hile açman ve o programın vanguardın blocklistinde olması yeterli yada herhangi bir 3. parti yazılım .herhangi bir şekilde ne geçmişte nede başka bir zamanda hile kullanmadım valorantta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?