Çözüldü Valorant'tan çıkınca sistem donuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
merhaba arkadaslar bilgisayarımı windows 11 yapmaya karar verdim (en büyük hatam) yaptıktan sonra hersey güzeldi dosyalarım silinmesin diye yükseltmeyi tercih ettim güncellemeleri aksatmadım falan filan gayet düzgün kullandım fakat Valoranta giriyorum problem yok oynuyorum yine problem yok ama oyundan çıktıgım an nasıl cıktıgım fark etmiyor alt + tab, oyundan masaüstüne dön butonuna basıyorum mesela yanlıslıkla ya da elim ctrlye basarken win tusuna carpiyor bilgisayar kilitleniyor sebebini bulamadım bende kasadan yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bunun sebebi nedir driver ile alakalı olabilir mi ama sanmıyorum çünkü driverlerim güncel ekran kartım 1050ti konuya ilginizi arz ederim mantıklı fikir sunan tüm arkadaslarıma tesekkur ederim.

大 Yami Yugi
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu sorun bir tek bende oluyor sanıyordum. Oyun ekranı gidiyor masaüstünde pc donuyor gibi oluyor, ne yaparsam yapayım düzeltemiyorum. Bilgisayarı direkt kapatmam gerekiyor.
Edit: Pencereli Tam Ekran olarak ayarladım son zamanlarda donma yaşamadım

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyununu pencereli tam ekran yap bilgisayar ayarlarından oyunda iken Windows tuşuna tıklamayı kapatabilirsin.

Çözüm
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
oyundan çıkmak istedigim zamanda aynısı oluyor tek sorun onda değil fakat az once oyundan cıktım su an yasamadım
Sorununuz çözüldü mü ? Çözüldü ise nasıl çözdüğünüzü belirtir misiniz.

Edit: Konu sahibi geri dönüş yapmadığı için konu kilit.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...