Müşteri memnuniyeti için piyasada
ÖDEME YÖNTEMLERİ; EFT,PAPARA, Crypto
ÖDEME YÖNTEMLERİ; EFT,PAPARA, Crypto
Moderatörün son düzenlenenleri:
<a href="https://memoryhackers.org" target="_blank" title="MemoryHackers">MemoryHackers</a>
discord gelin foruma özel indirim yapıyorum.
Harbi hepsi birbirinden farklı3 tane random resim konulmuş kanıt yok birşey yok indirim diyor havaya uçtum
tabiki discord gelirseniz memoryhackersten gelenlere indirimde yapıyorum.Fiyat alabilirmiyim
dostum bu forumda asla tutunamayacaksın ...hepiniz bişey diyonuz ama dcde kullanıp ban yemiş yok daha hani ne bileyim ben düzgün çalışmasına bakıyorum yalan olmasın gelin alanlarla konuşun çok rahatsızsanız.
herkes biliyor seni kötülemek için söylemiyorum yaptığın girişimler çok basit öz eleştiri yapabilirsen belki doğruyu bulursun iyi satışlarAnladım sagol major
herkes biliyor seni kötülemek için söylemiyorum yaptığın girişimler çok basit öz eleştiri yapabilirsen belki doğruyu bulursun iyi satışlar
kardeş tutulmuş tutulmamış ne fark eder adamın ticaretine böyle şeyler yazmanın ne manası var ?dostum bu forumda asla tutunamayacaksın ...
anlayana çok manası varkardeş tutulmuş tutulmamış ne fark eder adamın ticaretine böyle şeyler yazmanın ne manası var ?
Anlıyorumda priv müşterilerim var knkm yani sen anlamıyon ben piyasanın hakimi olcam falan filan kendimi kasmıyom benle çalışanlarla düzgün çalışma derdindeyimanlayana çok manası var
Dcde var ugraAçtığın konuda spoofer yok tam olarak neyi güncelliyorsun güzelim![]()