Valla kardeş bende 2 hesap banlattım daha bu ayOlan bize oldu ya ban yedi baya kişi
Aga bir seviyeden sonra artık hileyle de iyi oynamak gerekiyorValla kardeş bende 2 hesap banlattım daha bu ayama zevkimi aldım o yeter bana hilesiz oyun oyun değildir onun tadı ayrı güzel ama oyuncu sayısı git gide azalmaya başlamıştı bence valve onun için el atmak istemiş, artık geç mi değil mi onu bilemem
kardeş katılıyorum onunda tadı ayrı tabiAga bir seviyeden sonra artık hileyle de iyi oynamak gerekiyorOyunda hilesiz oyuncu bulunmayan bir rekabetçi attım geçenlerde, ayrı bir zevki var herkes birbirini izliyor.
bende hile yok artık rahatız diyordum ...şu videoyu izleyin bu adam neden banlanmıyo
rahat değilsinizbende hile yok artık rahatız diyordum ...
Sen onu tanimiyorsun sanirim onun yedigi banin haddi hesabi yok sponsor parasiyla hergun hesap aliyor ayriyetten max 30 dk veya 1 gun icinde otomatik ban yiyecek sistem onun ilk once bilgilerini analiz ediyor ardindan isleme sokuyor sebebi su an valvede yeteri kadar islemci yok kisa zamanda artinca gecikme olmadan anlik incelenerek ban atilacakşu videoyu izleyin bu adam neden banlanmıyo
Ban dalgasi gelince paylasirim burda bunun videolarini izleyip gaza gelme valve bundan geciniyor dkshsidvd@JustWatch71 içime su serptin allah razı olsunartık rahat rahat uyuyabilirim XD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?