Yeni bir oyun çıkarıcakları bir oyunun desteğini kesecekleri anlamına mı geliyor evet half life 3 çıkıcak fakat desteği kesmelerine gerek yok çünkü koca bir şirket her bölüm farklı csgo-half life - teamfortress 2 - lf4d2 - dota2yeni çıkarıcakları bir oyuna odaklanmış olabilirler
source2 motorunu unut dostum source2 motoru kütüphaneye kaldırıldı 1-2 yıl sonra belki çıkar belki çıkmaz şuan sadece half life 3 üzernden ilerliyor.Valve oyun piyasasından hiçbir zaman silinmeyecek bir şirket öncelikle bunu bi netleştirelim. Şu sıralar Valorantın çıkması ile oyuncuların ilgi odağı biraz daha dağılmış durumda. Valve ise bunu elinde tutmak için source 2 motoru üzerinde sıkı bir çalışma haline geçiş yaptı. Gelen ufak güncellemeler source 2 motoru ile yapıldı detaylı araştırırsan göreceksindir. Ayrıca Half-Life Alyx ile "Half-Life evrenine tam odaklı bir şekilde çalışma başlatıyoruz" dedi. Şu an fırtına öncesi sessizlikteyiz. Birkaç aya önce source motoru ile gündeme gelecek sonrasında Half Life evreni ile ilgili süprizlerle devam edecek, Yani fişi çekmek bu duruma göre fazlasıyla uzak bir tabir olur, bence valve şu an daha yeni başladık diyor
Half Life serisinin devamı source 2 motoru ile yapılacak dostumsource2 motorunu unut dostum source2 motoru kütüphaneye kaldırıldı 1-2 yıl sonra belki çıkar belki çıkmaz şuan sadece half life 3 üzernden ilerliyor.
Evet öyle bir durum olabilir ama csgonun source 2 motoru kütüphaneye kaldırıldı.Half Life serisinin devamı source 2 motoru ile yapılacak dostum
Soruce motorunun geliştirmesi bittiği zaman geri kalan tek şey kodları soruce 2 de complie etmek olacak gibi düşün dostumEvet öyle bir durum olabilir ama csgonun source 2 motoru kütüphaneye kaldırıldı.
Zaten source2nin dosyalarını valve 10mb güncelleme göndere göndere yüklendi bi tek aktif olması gerekiyordu sanıyorum ama etmediler yeni bir oyun yapıyorlardırSoruce motorunun geliştirmesi bittiği zaman geri kalan tek şey kodları soruce 2 de complie etmek olacak gibi düşün dostumMotor aynı oyunlar farklı, motor bittiği anda iki oyun içinde kullanılabilecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?