İnceleme Vampire: The Masquerade - Bloodlines İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
FRUt5XTTbxweC8cPnHp9SB.jpg

Vampire: The Masquerade - Bloodlines, RPG sevenlerin çok seveceği bir oyun. Oyunda oyuncular, bir vampir olarak Los Angeles sokaklarında dolaşıyor ve bu dünyayı keşfediyorlar.

Oyunun en büyük avantajlarından biri, oyuncuların hikayeyi etkileme ve kendi yolunu belirleme özgürlüğüdür. Oyunda verilen kararlar ve yaptığınız seçimler, oyunun sonunu da belirleyebilir. Ayrıca, oyunun karanlık atmosferi ve Los Angeles sokaklarındaki detaylı tasarımları, oyun deneyimini daha da zenginleştiriyor.

Oyunun grafikleri ve karakter tasarımları oldukça iyi. Karakterlerin yüz ifadeleri, mimikleri ve sesleri, oyuncuları hikayeye daha da bağlıyor. Ayrıca, oyunun müzikleri ve ses efektleri de oldukça başarılı. Tüm bunlar, oyunun karanlık atmosferine katkıda bulunuyor.

Ancak, oyunun dezavantajları da var. Oyun, bazı teknik sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Oyunun çıkışından sonra yama ve modlar yayınlanmış olsa da, oyun hala bazı hatalar içerebilir. Oyun ayrıca, bazı oyuncular için çok fazla kanlı ve şiddet içerikli olabilir.

Sonuç olarak, Vampire: The Masquerade - Bloodlines, RPG sevenler için oldukça keyifli bir oyun. Oyunun hikayesi ve atmosferi, oyuncuların kendi yollarını belirlemelerine ve hikayeyi etkilemelerine izin vererek oyun deneyimini daha da zenginleştiriyor. Oyundaki teknik sorunlar ve şiddet içerikleri, bazı oyuncular için rahatsız edici olabilir ancak bu dezavantajlar, oyunun diğer avantajlarına gölge düşürmüyor.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
rol yapma oyunlarında kendim role bürünemiyorum açıkçası cok kopuyorum oyundan bişey oluyor dikkatim dağılıyor full fokus oyunu oynayamıyorum hiç.

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
seversem bı bakarız

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yan sanayi ürünü gibi bı tik sarmaz valo dewwwam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyundaki teknik sorunlar ve şiddet içerikleri, bazı oyuncular için rahatsız edici olabilir ancak bu dezavantajlar, oyunun diğer avantajlarına gölge düşürmüyor.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ilk çıktığında oynamıştım azrail gelip tek atınca bir daha bakmadım oyuna :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ilk çıktıgında bi kaç saat geçirdim ama o kadar sarmamıştı ya

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Deneyelim bakalım hocam. Bilgilendirme için eline emeğine sağlık güzel içerik olmuş sağolasın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyunun hikayesi ve atmosferi, oyuncuların kendi yollarını belirlemelerine ve hikayeyi etkilemelerine izin vererek oyun deneyimini daha da zenginleştiriyor. Oyundaki teknik sorunlar ve şiddet içerikleri, bazı

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkür ederiz..
Eğer benim gibi bir vampir aşığı iseniz ve battle royale oyunları ile aranız iyiyse kesinlikle oynamalısınız, fakat bu kadar güzel bir oyunun bu kadar az oynanıyor olması gerçekten üzücü. Bunu oyun mekaniğinin diğer oyunlara göre birazcık zor olmasına bağlıyorum. Zamanında burada oynayacak adam çok aradım ama yazanların hepsi mesaj kasmak amacıyla yazdı.

2022 sonralarında günde 6/7 saat oynuyordum, şimdilerde bu kadar vakit bulamıyorum. Ek olarak oyunda gözüme çarpan sorunlardan biri optimizasyon sorunuydu, çatıları çıkarken bazen fps çok düşüyordu ama şimdi bunu da düzelttiler ve en önemlisi; yapımcılar, oyuncuların dönüşlerini ciddiye alarak oyunu geliştirmeye devam ediyorlar. Bana kalırsa zaten buda en önemlisi.

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
rp olmaz hayır hayır yok öyle bişey rp gerçek değil tamam ım deillll

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eski bilgisayarımda deli gibi defalarca oynamıştım, bu oyundaki atmosferi yakalayan bir vampir oyunu 2018'de bile çıkmadı. Enis'in videosunda anlattığı görevleri çok iyi hatırlıyorum, özellikle otel bölümü çok güzeldi. Oyunda gerçekten de ateşli silah mekanikleri kötüydü ama ben vampir bir karakter ile oynanan oyunda yakın dövüşe önem verdiğim için pek umursamıyordum.

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bu gibi rp oyunlarını troll arkadaşlarınızla oynamamanızı şiddetle tavsiye ederim

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam videosunu felan izledim burda görünce baya güzel oyuna benzior indirip bakmak lazım inceleme için Emeğine sağlık.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyuncu seçiminin hikayeyi nasıl etkilediği ve vurgulandığı hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Oyunu oynarken bu önemli ayrıntıyı aklımda tutacağım.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
sırf gorseldeki kadinin gozleri cok güzel oldugundan oynayacagim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...