Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba,bugün sizlere google play store'da 1.000.000'nun üstünde indirme sayısına sahip olan
167.000 kişinin 4.6'lık yıldız oylamasıyla yüksek puan alan Vampires Fall Origins oyununun hileli versiyonunu paylaşıyorum
Oyunun teması rol yapma oyunudur
Şimdiden iyi eğlenceler

Öncelikle ayarlardan bilinmeyen kaynakları açın daha sonra apk dosyasını açıp kurulum işlemini başlatabilirsiniz.

Bilinmeyen kaynakların konumu ise şöyledir ; Ayarlar > Güvenlik ve Bilinmeyen kaynaklar

Para hilesi mevcuttur istediğiniz eşyayı satın alabilirsiniz.

Android 4.4 sürümü ve üstü tüm cihazlarda çalışmaktadır.

Oyunun google play sürümü v1.5.50'dir

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Ve hile bana ait değildir, herhangi bir sorunda memoryhackers.org sitesi olarak sorumluluk kabul etmiyoruz.

--
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
--
--
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
--

Son düzenleme:
Süper Üye
6 HİZMET YILI
nc game dude but this version it is hacked or no ?

Cruzian
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
essensial u pay to get , this how life work

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...