Van 152 Ban hatası nasıl kaldırılır çözüm yolları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar kısa şekilde anlatayım.
Ban yedim ve ben forum oyuncularıtarafından banlanadım. Yani sadece van 152 değil aslında insanlar anakart ban donanım ban olarak adlandırıyor bunu.
öncelikle tpm 2.0 hatası alırsanız asla ama asla girmeyin dc ulaşın garanti çözeriz (yegislife)
-İlk adım format atıyorsunuz ve sadece valorant yükleyin daha sonra farklı bir internet ile özellikle aynı modem asla olmaması lazım telefon int olabilir. Giriş yapmayı deneyelim. ( not: denediğiniz hesabı yine farklı bir internet ile sıfır açıp deneyiniz)
-Eğer sorunumuz hala çözülmediyse riot ekibine destekden mail atınız bu sefer aldıgınız kodu yazınız riot repair sonuclarını atınız.
-Extra olarak anakart değişimi veya spoofer seçeneklerinden spoofer tercih etmeyin. Orjinal spoofer çok nadir bulunuyor tr de %90 ı dolandırıcı kendim 3 siteden 2 kişi tarafından dolandırıldım 2 si mahkemeye sunuldu çünkü faturalı satış yaptılar.
-Bios Update win+r tuşlarına basalım. Çalıştıra : msinfo32 : yazalım Temel Kart Ürünü : yazan yerdeki modeli google direk yapıştıralım site üzerinde bios son vers. bulacaksınız. Eğer güncel ise 2 alt vers kuralım. ( not : youtube üzerinden bios update videoları bulunmaktadır )
-Sizden herhangi bir masraf açmadan yapabileceğiniz yöntemlerdir bunlar. Masraf açarım diyenlere tabikide farklı yöntemler vardır.
-Soru sormak isterseniz mesaj atabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
forumlardan ban yemişsin yeni hesap aç kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...