VAN6 Ağ hatası-valorant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan mutsuzluğu satın alırmı ben servetimi verdim
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar ortalama 1 haftadır her girdiğim oyunda 3 defa VAN6 kodlu ağ hatasını alıyorum oyundan kopma olduğu için her maçtan sonrada 1-2 saat ban yiyorum bu durumu riota ticket attığımda ise aldığım cevap şu:

Merhabalar,

Evet, maalesef ki böyle bir hata var. Farkındayız ve üzerinde çalışıyoruz. Kısa sürede düzelteceğimizden emin olabilirsin. Bu noktada sana önermek istediğim bazı adımlar var. Bazı durumlarda bu adımlar da sorununu çözebiliyor. Olmaz da bu önerilerim işe yaramazsa sorunun bizim tarafımızdan çözülmesini beklemeni istiyorum. Anlayışın için teşekkürler

bu süreçte XP leri alamadım ve almış olduğum BattlePass hergün geçtikçe çöpe gidiyor internette yazan çözümleri denedim
-Güvenlik duvarı
- IPv6 kapatmak
-DNS değiştirmek
-Vanguardı silip yüklemek
-Oyunu silip yüklemek
-Diğer oyunların anti-cheat uygulamalarını devre dışı bırakmak
Çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
ets2de hata verip onlineden atıyordu hangi internet devine aboneysen müşteri temsilcisini arıyordun ordan birşeyler yapıp sorunu çözüyorlardı denemekten zarar gelmez belki valorant içinde geçerlidir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bende az önce aynı hatayı almaya başladım tuhaf bi şekilde, ana hesabımla girmeye çalıştığımda ilk olarak oyundan uzaklaştırıldın van61 hatası aldın diyor ve bunun sebebi nedir bilmiyorum. Küfürden kaynaklı olduğunu söylüyorlar lakin oyun chatini hiç bir şekilde kullanmıyorum. Sonrasında diğer hesaplarla girmeye çalıştığımda ise van6 hatası alıyorum çözümünü bir türlü bulamadım. Ticket attım bende cevabını bekliyorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
donanım banı yemişsin büyük ihtimal

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ban yediysen eğer hwid spoofer ile düzeltmeyi deneyebilirsin. veya ISS Yüzünden de olabilir. eskiden her ip ayrı ayrı kullanıcıya tanımlanıyordu. artık aynı ip yi 2 3 kişi kullanıyor gibi bir şey ip havuzu diyelim Aynı ip havuzundan başka biri daha oyuna girerse bunu hile olarak algılıyor oyun. Knight Online'da başıma gelmişti. modemi resetleyip yeniden kurabilirsin böyle durumlarda modemi kapatıp açmak ip ni değiştirir ancak havuzdan çıkmanı sağlamaz. eğer yinede çözülmezse ıss ile görüş derim.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
hwid ban yemişsin kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...