Hocam vanguard geldiğinden beri her türlü hileyi denedim fakat toir dışında ban yediğim olmadı.atıyor kanka paralı sclerede
Free hile kalmadı fakat ücretli hileler de en temelini almadığın sürece yine ban yemiyorsun.Free hile de ücretli hile de ban atıyor artık pek anlamı kalmadı.
Bgx'in hem macos sürümünü hem de windows sürümünü kullandım fakat pek memnun kalmamıştım. Birçok scripti tek bir hesapta kullandım ve hesap hala aktif oynayabiliyorum, biraz şans meselesi gibi de görünüyor fakat sadece ben değil yakın arkadaşlarımın birçoğuda en temel 40 50 tl'lik scriptler ile 1 ay boyunca hesap kasıp satıyolar banlanma sebepleride genelde "botted hesap kullanımı" oluyor.banlatmayan hile diye birşey kalmadı ki ban süresi değişebilir onun dışında bütün (pub) hileler banlatıyor privlerde durum nedir bilinmez yani gidip 1-2 gün oynadın diye ban yemiyorsun diye ud diye bişey kalmadı vgden önce 4-5 ay ban yemeden kullandığım hesap vardı rtx ile fakat o bile aynı durumda
tek bilinen banlatmayan (benimde öyle olduğunu düşündüğüm fakat denemediğim) bgx macos sürümü mac de vanguard olmadığı için bu da çok fazla kullanan yok eğer mac pc'in yok ise sanal vds tarzı bir şekilde alpı halledebiliyorsun ortalama 130$ civarına sana geliyor 1 aylığı değer mi tartışılır eğlence amacın yoksa hesap kasıp satıyorsan belki olabilir.
Diğer sıkıntıda şu eskiden 100 ila 120 fps oynadığım oyun ne olduysa artık 60 fps'i zor görür olduDaha dün girdiğim LoL maçında karşıma Script geldi ancak hiçbir etkisini görmedim. İşlevsiz kaldı ne yazık ki. Senin gibi memnun değilim...
Klasik... Aynı zamanda verdiği hatalar yüzünden çoğu zaman oyuna sürekli erişim sağlayamıyorsun. VAN64 hatası tarzı bir şey aldığımda 2-3 kez yeniden başlatmam gerekti. Can sıkıcı bir durum...Diğer sıkıntıda şu eskiden 100 ila 120 fps oynadığım oyun ne olduysa artık 60 fps'i zor görür oldu
çok hakıllısın vala kendin oyna daha mantıklıFree hile de ücretli hile de ban atıyor artık pek anlamı kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?