Çözüldü Vanguardı nasıl geri yükleyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Vanguardı daha once kaldırmıştım ve vangurad olmadan oyuna girebiliyordum ama artık ne zaman bir maç girsem hesap ban yiyip hileci tespit edildi diyor oyunu oynayamıyorum 5 6 adet hesabım ban yedi vanguardı geri yüklemek istiyorum hile kullanmıyorum oyunu silip geri yüklemeyi denedim ama vanguardsız giriyor hala yapabiliceğim bir şey var mı?

Çözüm
Vgc elleydi şimdi otomatiğe aldım vanguard şuan aktif ama her maça girdiğimde otomatik olarak ban yiyorum hile olmamasına rağmen
HWID ban yemişsin, Riot Desteğe yazarak tam olarak ne zaman açılacağını öğrenebilirsin. Genellikle 4 ay sonra açılıyor HWID banlar, onunu dışında bekleme istemiyorsan Spoofer kullanman gerekiyor anakartın ile uyumlu bir Spoofer satın alman gerekiyor.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
services.msg yaz çalıştır kısmına orada vgc diye bir servis görüyor musun? Görmüyorsan Riot Client'i aç ve Güncelleye bas otomatik olarak indirilir.

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
services.msg yaz çalıştır kısmına orada vgc diye bir servis görüyor musun? Görmüyorsan Riot Client'i aç ve Güncelleye bas otomatik olarak indirilir.
Vgc elleydi şimdi otomatiğe aldım vanguard şuan aktif ama her maça girdiğimde otomatik olarak ban yiyorum hile olmamasına rağmen

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
HWID ban yemişsin, Riot Desteğe yazarak tam olarak ne zaman açılacağını öğrenebilirsin. Genellikle 4 ay sonra açılıyor HWID banlar, onunu dışında bekleme istemiyorsan Spoofer kullanman gerekiyor anakartın ile uyumlu bir Spoofer satın alman gerekiyor.

Çözüm
Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI

Yeni bir bilgisayar alınca banım kalkıyor o zaman değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...