var mı bu hatayı çözebilecek ben başaramadım pubg lite hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar sorunun tam olarak ne oldugunu bilmiyorum hileyi uzun zamandır kullanıyorum bilgisayar değiştirdim şimdi kullanamıyorum aldığım hata tam olarak bu fakat bu ekran kapandıktan sonra hile normal çalıştığı gibi external thread stopping ekranı geliyor hata ekranında kalmıyor var mı anlayan yapabilecek olan çok memnun kalırım

Ekli dosyalar

• ss.PNG
    ss.PNG
    7.4 KB · Görüntüleme: 1
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Vanguard var ise devre dışı bırakın veya tamamen silin. Defender ve bunun dışında başka bir anti virüs var ise onu da tamamen devre dışı bırakın. Defender üzerinden "Gerçek zamanlı koruma" seçeneğini kapattığınızdan emin olun. Ayrıca başlat kısmından Windows sürümünüzü kontrol edin. Bilgisayar değiştirdiğinizi belirtmişsiniz; sürümler farklı olabilir. Başlat kısmına "winver" yazarak kontrol edebilirsiniz. Windows 10 1903-1909 arası ise çalışır sadece.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Vanguard var ise devre dışı bırakın veya tamamen silin. Defender ve bunun dışında başka bir anti virüs var ise onu da tamamen devre dışı bırakın. Defender üzerinden "Gerçek zamanlı koruma" seçeneğini kapattığınızdan emin olun. Ayrıca başlat kısmından Windows sürümünüzü kontrol edin. Bilgisayar değiştirdiğinizi belirtmişsiniz; sürümler farklı olabilir. Başlat kısmına "winver" yazarak kontrol edebilirsiniz. Windows 10 1903-1909 arası ise çalışır sadece.
antivirus konusunda herhangi bi problem yok hepsi dediğiniz gibi ama sürüm konusunda ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    13.1 KB · Görüntüleme: 1
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
antivirus konusunda herhangi bi problem yok hepsi dediğiniz gibi ama sürüm konusunda ne yapmalıyım
Sürümünüzü düşürmeniz gerekiyor. Yani format ile bunu çözebilirsiniz. Aksi taktirde hiç bir şekilde hile çalışmaz. Windows 10 1903-1909 sürümlerinde çalışıyor sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...