Vatan Bilgisayar Sipariş HK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım! Geçen günler de sizlerden klavye hakkında öneri istemiştim, bugün sipariş ettim telefondan kargo olayları nasıl oluyor? Sipariş ettiyseniz kaç güne geliyor bilginiz var mı?

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Vatan 1 sene çalıştım genelde siparişler depodaki ürün Stoğuna göre gönderim sağlanıyor yani aldığın üründen firmada 2 adet kalmışsa depodan gelmesi bekleniyor stok sayısı fazla ise maksimum il ve ilçeye göre 3-5 gün arası geliyor.

✝️Rakı
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
3-5 İş Günü İcerisinde Elinde Olur Tahminim

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Vatan 1 sene çalıştım genelde siparişler depodaki ürün Stoğuna göre gönderim sağlanıyor yani aldığın üründen firmada 2 adet kalmışsa depodan gelmesi bekleniyor stok sayısı fazla ise maksimum il ve ilçeye göre 3-5 gün arası geliyor.

Ankara mağazasında stoklar da var hepsinde ben telefonla aldım sağolsunlar indirim yaptılar bugün aldım tahmini ne zaman gelir çok lazım.

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ankara mağazasında stoklar da var hepsinde ben telefonla aldım sağolsunlar indirim yaptılar bugün aldım tahmini ne zaman gelir çok lazım.

maksimum cumartesi günü elinde olur kargo şirketleri haftasonları 3'e kadar çalışıyor sabah bi arayıp ögren gidip kendin al yoksa pazartesiye kalır kargon

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
maksimum cumartesi günü elinde olur kargo şirketleri haftasonları 3'e kadar çalışıyor sabah bi arayıp ögren gidip kendin al yoksa pazartesiye kalır kargon

Ben hafta sonu çalıştıklarını bilmiyordum, intertten fazla alışveriş yapmıyorum da ben şey olarak hesapladım 3 5 gün ise pazartesi ya da salı elimde olur diye ama eğer dediğin doğruysa cumartesi elimde oluyor herhalde.

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben hafta sonu çalıştıklarını bilmiyordum, intertten fazla alışveriş yapmıyorum da ben şey olarak hesapladım 3 5 gün ise pazartesi ya da salı elimde olur diye ama eğer dediğin doğruysa cumartesi elimde oluyor herhalde.

Dediğim gibi takip numarası verilmiştir büyük ihtimal ordan bir kontrol et sen cuma günü.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Maximum 1 hafta da geliyor , bir keresinde sipariş vermiştim 1 hafta da geldi.

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ankarada yaşıyorsan 1 gün içerisinde elinde olması lazım

AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tahmini 3-4 güne gelir bence

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sana başıma geleni anlatiyim sen karar ver istanbul içi siparişim yani vatan bilgisayar bostancı mağazasın dan rgb klavye mouse seti siparişi verdim bak ne diyorum istanbul içi yani 1 günden teslim edilebilecekleri mesafe istanbul içi siparişim antalya ya gitmiş ve 13 gün de geldi istanbul içi sipariş antalya ya nasıl gidiyor onu zaten anlamış değilim bu vatan bilgisayardan ilk kez böyle olay yaşadım ama sinir kırizi yaşattılar ve bu süreç de neler oldu anlatsam bir bu kadar daha yazmam gerek

Üye
7 HİZMET YILI
Bende sana vatan ile ilgili kargo maceramı anlatayım. Ürünü aldım baktım istanbulda mağazalarda gözüküyor. Dedim heralde istanbul içi gelir. O öyle olmuyormuş. İzmir depolarından ürün bana gönderildi. ve kargo tam 3 defa adresimi bulamadı. en son tanıdık bi cocuk (2-3 kargo daha getirmişti bana) vardı kargoda o getirdi abi kusura bakma arkadaşlar yeni pek bilmiyorlar dedi bende geldiği gün hastaydım işe gelmedim ben biliyorum sizi getirirdim hemen dedi. tabi bunların yaşanma gün sayısı 12 gün :D 2-3 gün kargonun gelmesi ki sana tavsiyemdir. kesinlikle perşembe günleri sipariş verme kesinlikle kargo eğer aynı şehirde değilse pazartesi elinde olur ancak. okuyacak arkadaşlara da tavsiyemdir. perşembe ve cuma günleri sipariş vermeyin. Aksama olayı çok olan günler bu günler. Pazartesiden çarşambaya kadar siparişinizi verin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...