Vatan bilgisayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Düzcede yaşıyorum vatanın kendi şubesine gittim ps5 kolu almak için fakat mağazada stok yokmuş sipariş ettiler 2 gün geçti üzerinden ses seda yok mağazadaki yetkili birkaç güne geleceğini söylemişti ben de mağazaya gönderim yapılcağı için kargo daha kısa sürer diye oky demiştim fakat anlaşılan kendim sipariş etsem daha hızlı gelirmiş daha önce sizlerden bu şekilde sipari veren oldu mu mağaza üzerinden tahmini kaç güne gelmiş olur?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aksaray da vatan bilgisayarın mağzasına gittim yaklaşık 2 ay önce ve iphone 11 aldım 128 gb hala bi sıkıntı yaşamadım çok memnunum

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
vatandan 2 kere bu şekilde sipariş vermiştim 1i 1 günde mağazaya geldi gittim mağazadan kendim aldım diğeri de 2. gün evime gelmişti. çok süreceğini zannetmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Vatandan çokça alışveriş yapmışımdır genelde bir sorun yaşamadım ama bu demek değil ki adamlar mükemmel bazen oluyor saçma durumlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk bi kaç defa bende bişeyler aldım ama sıkıntı çıkmadı 3. gün gelmişti aramışlardı zaten beni numaramı bırakmıştım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
İnternetten al daha iyi bekleyeceğine ne zaman gelceği belli olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Vatandan çok eşya elektronik cihaz aldım lakin bı dediğin şey oturduğun şehire göre değişir knk şöylede bir şey var aldığın şey kargoda sıkıntı çıkması

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kurumsal firma olduğu için kargo süreçleri bir tık uzayabilir ama haftalar sürmez merak etme ve ürün garanti olarak gelir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar Kolay gelsin stokta ürünleri yoksa depoya toplu alım yapıyorlar diye biliyorum Yani işlem uzunda sürebilir kısada tamamen şubeye bağlı tek senin için getirmezler biraz beklersin ama kaliteli ürün gelir başka mağaza üzerinden alım yapmıştım bende Amazondan

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yakın bir zamanda Rize Vatan bilgisayardan GM 22 aldm stokta yoktu diye depodan temin edeceklerini söylediler. 4. gün arayarak geldiğini haber verip teslim alabileceğimizi bildirdiler. Sanırım birazda şubedeki çalışanlardan da kaynaklı olabilir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ben 2-3 defa bir şeyler almıştım bana 3-4 gün arasında geldi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
En geç bir hafta içinde geliyor vatana günlük teslimat yapıyoruz normalde kargo firmasında çalıştığım için biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ben oyle birsey yasamadim vatandan pc topladim siparisleri 1 2 günde geldi sorun olmus olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...