Vatan Bilgisayar'daki 34 bin 499 TL'lik kuponu en az zararla nakite çevirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkese merhaba, uzatmadan konuya gireyim: Vatan Bilgisayar'dan nakite çevirmek için faizsiz FIBA bankası kredisiyle laptop aldım. Açmadan iade ettim, bunun yerine bana 34.499 liralık kupon verildi. Bu kuponu nakite çevireceğim. Sizce ne alıp satsam en az zararla bu işi hallederim?
Not: 12 taksit aldığım için sadece 12 taksit olabilen ürünleri alabiliyorum yani telefon vermiyorlar. Notebook, hazır PC, PC parçaları ve çevre birimleri, tablet ve TV alabiliyorum.
Önerileriniz için şimdiden sağ olun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgisayar alabilirsin toplama güzel bir bilgisiyar. Baktın sıkılmaya başladın satabilirsin. Bu devirde pc alıp satmak çok karlı bir iş emin olabilirsin. Gün geçtikçe bütün ekipmanları zam alıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgisayar alabilirsin toplama güzel bir bilgisiyar. Baktın sıkılmaya başladın satabilirsin. Bu devirde pc alıp satmak çok karlı bir iş emin olabilirsin. Gün geçtikçe bütün ekipmanları zam alıyor
Hocam adamlar 30a satıyor diyelim ertesi gün ilana koy 20ye bile satamıyorsun çok pahalı satıyorlar. Ayrıca bilgisayarım var zaten ben bunu nakit ihtiyaçtan aldım. Pc alıp takılmak için değil.

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanka ben senin yerinde olsaydım vatanda pc toplamam pahalı. onun yerine scooter alırdım. Onvo'nun çok güzel scooterı var ve değer kaybetmez iyi günler

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
öyle bişe mi varmış :D nakit olarak iade etmiyorlar mı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka çeki başka birine satabilirsin 1000 2000 lira aşağısına ( Tabi öyle birşey oluyorsa )

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Yeni ekran kartı vb çıktığında alabildiğin kadar almaya çalış, genelde karaborsaya düşüyor aldığın fiyatın üstünde alıcı çıkabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...