maga be kotu olmus ama vatan computerle ılgılı bole bısı duymadım belkıde alıcverıs yapmadıgım ıcındırSene 2008..
O zamanlar güzel bir bilgisayarın hayalini kuruyorum. Okul harçlıklarımdan para biriktiriyorum. Bunu gören babam, içi acımış, dayanamamış olacak ki, gitmiş Kazık Computer denen mağazaya. Elemana demiş bir bilgisayar topla.
Ödediği para, farklı mağazadan bilinçli bir alışveriş yapıldığı takdirde satın alabileceğinin 4te1 i kadar performans vermeyen bir sistem..
Velhasıl kelam gözünüzü seveyim bilinçlendirin çevrenizi. Girmek dert, çıkmak dert..
Adamların anlayışı kerizleri kakalamak.
Pahalı satmak onlarda, iade ürünleri satmak onlarda, müşteriyi yolunacak kaz gözüyle bakmak onlarda. Ayda yılda 1-2 üründe indirim yaparlar o kadar.Ayrıca ismi itibari ile ve tr de eski olduğu için bilgisayardan anlamayan ne kadar kitle varsa "computer" yazısını göreni kendine çekiyor zaten. Ülkede kerizden, cahilden bol ne var ?
Güven meselesi ben vatan harici bir şey almam açıkçasıResmen insanları kazıklama üzerine kurulu, ve +40 yaş dayı ve teyzeler üzerinden para kazanmaya çalışan oluşum. İnternette 1400 lira olan ürünler, bu mağazada 1800 lira. Galiba senelerdir o kadar kazıkladılar ki insanları hala şu ekonomik düzeyden etkinlenmemişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?