Vatan computer nasıl hala ayakta?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sene 2008..

O zamanlar güzel bir bilgisayarın hayalini kuruyorum. Okul harçlıklarımdan para biriktiriyorum. Bunu gören babam, içi acımış, dayanamamış olacak ki, gitmiş Kazık Computer denen mağazaya. Elemana demiş bir bilgisayar topla.

Ödediği para, farklı mağazadan bilinçli bir alışveriş yapıldığı takdirde satın alabileceğinin 4te1 i kadar performans vermeyen bir sistem..

Velhasıl kelam gözünüzü seveyim bilinçlendirin çevrenizi. Girmek dert, çıkmak dert..
maga be kotu olmus ama vatan computerle ılgılı bole bısı duymadım belkıde alıcverıs yapmadıgım ıcındır

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Aynen şu zamana kadar batması gerekirdi bence. Fiyatlar normale göre pahalı

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ben bilgisyarımı ordan aldım kazıklandımı düşünmüyorum tabiki 200 300 lira fark var ama aşırıda değil bi kar olması gerekiyo

hello There
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
vatan computer çoğu üründe kazık fakat her üründe öyle kazık fiyat değilki bazı ürünler var piyasa ile hemen hemen aynı; o yüzden netten almak yerine gidip kendisi görüp dokunarak inceleyerek almak daha mantıklı geliyor.

Bide bazı kişiler internetten gelen ürünlere pek güvenmiyor çünkü çok sıkıntılı ürün yollayabiliyorlar bidaha geri gönder tekrar yenisi gelsin gibi bir sürü prosedürle uğraşmak istemyenlerde var. Dolayısıyla biraz daha fazla para vereyim fakat kafam rahat olsun diyenler gidip vatan computeri tercih edebiliyor.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kendi bilgisayarımı 4 sene önce 4000 tl ye toplamıştım vatandan almaya kalktıgımda 4800 tl tutuyordu herşeyde kazıklar tv filandada

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Vatan bilgisayar ın çok müşterisi var yaşlı ablalarımız abilerimiz genelde marka olan yerlere gidiyor bir eşya almak için

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence Gayet Güzel Bir Firma Ürünlerine Sahip Çıkıyorlar Ve Bir Sorun Olması Halinde Anında Destek Alabiliyorsunuz.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
onlıne na guvenmeyenlerın gıttıgı genelde medıa martta faln fıyatların aynı oldugu yer

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ilgilenme olayları güzel sıkıntı yaşadığında ilgileniyorlar bence bu yüzden ayaktalar

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence iyi bir site ya neden öyle diyosun fiyat performans olarak iyi ürünleri bulabildigim bir site

Süper Üye
7 HİZMET YILI
markaları çok geniş zincirleri var çok yayıncıya sponsorlar insanlar hemen alıyor birde hizmetleri çok iy ikazık olmasına rağmen

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam aşırı derecede kazık bir yer bir bilgisayar parçası için 200 tl yerine 350 tl ödemişliğim var. aşırı pahalı.
Adamların anlayışı kerizleri kakalamak.

Pahalı satmak onlarda, iade ürünleri satmak onlarda, müşteriyi yolunacak kaz gözüyle bakmak onlarda. Ayda yılda 1-2 üründe indirim yaparlar o kadar.Ayrıca ismi itibari ile ve tr de eski olduğu için bilgisayardan anlamayan ne kadar kitle varsa "computer" yazısını göreni kendine çekiyor zaten. Ülkede kerizden, cahilden bol ne var ?

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar pc toplamak için en iyi ve güvenilir site önerirmisiniz ilk defa alışveriş yapıcam internetten pc ile ilgili.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
vatan marka oldu internetten almak yerine gidip görüp almayı tercih edenlerin sayesinde ayakta

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Tamamen garanti muhabbetine bir iki defa alışveriş yapmışlığım var. Daha da yapmam zaten kazık

Üye
10 HİZMET YILI
Resmen insanları kazıklama üzerine kurulu, ve +40 yaş dayı ve teyzeler üzerinden para kazanmaya çalışan oluşum. İnternette 1400 lira olan ürünler, bu mağazada 1800 lira. Galiba senelerdir o kadar kazıkladılar ki insanları hala şu ekonomik düzeyden etkinlenmemişler. :D
Güven meselesi ben vatan harici bir şey almam açıkçası

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
milletimiz kazıklanmayı seviyor demekki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...