Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar bileşeninden anlamayan adamlara OEM bölümünde birbiriyle uyumsuz tercih edilmeyen elde kalmış parçaları kakalıyorlar da ondan oraya giden herkes bu tip konularda bilgi sahibi değil en çok ne ellerinde kaldıysa onu önerirler genelde insanımızda da mağazadan alayım daha güvenli olur düşüncesi var ama hikaye ben teknobiyotikten topladım sistemimi faturalı garantili geliyor zaten bileşenler gidipte vatanda aynı ürüne 300 lira daha fazla vereceğime teknobiyotikten alıyorum mesela adamlar depodan direkt satış yapıyor ne mağazaları var ne birşey buda fiyata yansıyor doğal olarak.
Bazı insanların düşüncesine göre ben gidiyorum 10k para veriyorum 1k indirim için internetten mi getirecem diyordu. Bence de mantıklı bu. Ama 2-3k için olabilir.
vatanda bazı ürünler kazık ve ürünler fiyatında fakat şuan ki kullandığım bilgisayar vatandan toplama, önceden bilgisayar ekipmanlarını felan vatandan alıyordum şimdi ise uzun süredir alışveriş yapmıyorum