- Yasaklandı
-
pointerlar eski değil düzgün çalışıyor!bak ya eski pointerleri kullanmışsındır yada teknik bakımdan bir şeyi yanlış yapıyorsun kodlama olarak
kodlamadada herşeyi kontrol ettim bişey yokbak ya eski pointerleri kullanmışsındır yada teknik bakımdan bir şeyi yanlış yapıyorsun kodlama olarak
geldi ama pointerları buldum ben eski değil pointerlarOyuna güncelleme geldi mi yakın zamanda bayadır oynamıyorum ben
yaw wolftüye günceleme geldi sanırsam ofsetli ve binlilerde log veriyor yeni baypass bulmanız gerekiyor çünkü bende vermiyor mesela başka baypass kullanıyorum ben
Arkadaşlar ben normalde kanalımda klan ws'lik hackler kodlayıp atıyorum bir gün karakter hack kodlamaya karar verdim özellikleriyle birlikte bir forma yaptım klan ws'lik hackler kodluyordum hiç log vermiyordu çok temizdi ama artık karakter hack aynı forma ekledikten sonra log verdi bende hilemi resource hacker programıyla bilgilerini değiştirip %temp% temp ve Prefetch dosyalarından ReadyBoot hariç herşeyi sildim ama hala log veriyor emek verip yaptım 3 saat vaktimi aldı ayrıca pointerlarıda bulmak ayrı bir zorluk lütfen emeğim çöp olup gitmesin!
usta güncellemelerden haberiniz yokta bilmediğiniz şeylerde bari insanları yanıltmayın güncelleme geldi ofsetli ve binli pointerlerde log atıyor klan wsdeki özelliklerin nesine log versin hepsi cshKardeş dediklerini yapıyosan zaten log vermemesi lazım yeni bir proje yap aynı şeyleri kodla olmassa pointerlar fixdir
Karakter hack csh ile kodlanıyor kardeşim offsetlere gelirsekde asmlere koruma geldi ama sadece binli özellikler için geldi offset için asm gelmediusta güncellemelerden haberiniz yokta bilmediğiniz şeylerde bari insanları yanıltmayın güncelleme geldi ofsetli ve binli pointerlerde log atıyor klan wsdeki özelliklerin nesine log versin hepsi csh
all kcik sanırsam bin di atar logall kick pointeri var bende bu hata veriyor örneğin açtıgım vakit hata vermemesi için ne yapmam gerek
tmm usta haklısınKarakter hack csh ile kodlanıyor kardeşim offsetlere gelirsekde asmlere koruma geldi ama sadece binli özellikler için geldi offset için asm gelmedi
Binli all kick ve çalışmaz asmler olmadanall kcik sanırsam bin di atar log
Aga eğer biliyosan böyle şeyleri banada öğret senden öğrenmiş olurumtmm usta haklısın
şimdi ben adamın yorumunu okudum karakterden veriyosa ofsetten dolayıdır csh çünkü bu yama ona yönelik olabilir farkettiysen kimse karakter hilesi paylaşamıyor vb.nette valla usta ben paylaşırımda kodlamaya üşeniyorum. ama pointerlerin fix olduğunda log vermiyor bunu bilin yeni baypass bulun baypass eski baypass sadece sizin xincode dolduğnda özelliklerin çalışmasını sağlıyor onuda ben paylaştım 2015-16 yıllarında bu yenisini de paylaşırımda oyunun azına sıçacaklarBinli all kick ve çalışmaz asmler olmadanHaklısın bu konuda
Çalışıyorsa sıkıntı yokgeldi ama pointerları buldum ben eski değil pointerlar
ylaşırımda kodlamaya üşeniyorum. ama pointerlerin fix olduğunda log vermiyor bunu bilin yeni baypass bulun baypass eski baypass sadece sizin xincode dolduğnda özelliklerin çalışmasını sağlıyor onuda ben paylaştım 2015-16 yıllarınd
all kick yok hiledeall kcik sanırsam bin di atar log
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?