Dosyaları nerden temin edeblirim bende bulunan dosyaları bir önceki Yorumda belirttim."ReadProcessMemory ve WriteProcessMemory Bu Dosyaları Ekle
YouTube & Google De Arat BulursunDosyaları nerden temin edeblirim bende bulunan dosyaları bir önceki Yorumda belirttim.
Hiç türk sitesi yok araştırdığıma göre, Rica etsem bulup p.m olarak atar mısınız ?YouTube & Google De Arat Bulursun
YouTube'den Bak Bulamazsan Bulur Atarım .)Hiç türk sitesi yok araştırdığıma göre, Rica etsem bulup p.m olarak atar mısınız ?
bir dakika ben bakayımVB.net'te yapan var fakat yabancı bir kanal. Ayrıca o kodlar beni aşar Rica etsem bulup atabilir misin ?
bulamadım kanka türkçeVB.net'te yapan var fakat yabancı bir kanal. Ayrıca o kodlar beni aşar Rica etsem bulup atabilir misin ?
Yinede teşekkürler...bulamadım kanka türkçe
Beklemedeyim... Bulamadıysanız söyleyebilirsiniz.YouTube'den Bak Bulamazsan Bulur Atarım .)
türkçeye çevir karşim çok mu zorHiç türk sitesi yok araştırdığıma göre, Rica etsem bulup p.m olarak atar mısınız ?
Dalgamı geçiyosun sen? O zaten bir modül, eklemeden o kod bloğunu kullanamaz.Projeye hatada verdigi dosyalari eklemen gerekiyor
Kardeşim ulduğum sitelerde yarım yamalak forum siteleri ve oralarda C# dili kullanılıyo benimse bir bilgim yok.türkçeye çevir karşim çok mu zor
VB.nette hileyi önizlediğimde bana sarı arka fonla "process As Process = process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)" bu kodu gösteriyor acaba bir alakası olabilir mi ?
Olarak değiştirmeyi deneyin;Process as new Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?