3 Nis 2018 Yasaklandı #1 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI Arkadaşlar sizden yardım isteyeceğim.Sorun şu.TextBox'lar'da yazı olmayınca Button1.Enabled.False olsun.Onu yapamıyorum desteğinizi bekliyorum
Arkadaşlar sizden yardım isteyeceğim.Sorun şu.TextBox'lar'da yazı olmayınca Button1.Enabled.False olsun.Onu yapamıyorum desteğinizi bekliyorum
3 Nis 2018 #2 While W Seçkin Üye Katılım 9 Tem 2017 Mesajlar 561 Tepki puanı 80 8 HİZMET YILI bir timer koy timeri aktif et içinede şunu yaz Spoiler: Kodlar If TextBox1.Text = Nothing Then Button1.Enabled = False Else Button1.Enabled = True End If Oyla 0 Olumsuz oyla
bir timer koy timeri aktif et içinede şunu yaz Spoiler: Kodlar If TextBox1.Text = Nothing Then Button1.Enabled = False Else Button1.Enabled = True End If
3 Nis 2018 #3 adad121212 A Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 30 8 HİZMET YILI ROS Hilesini daha dün. Yapmıştım şimdi System 1 System 2 Yapıyor. Sayfaya girdim üye girişi bekliyor dedi kaldı Lütfen sorununu çözün. Oyla 0 Olumsuz oyla
ROS Hilesini daha dün. Yapmıştım şimdi System 1 System 2 Yapıyor. Sayfaya girdim üye girişi bekliyor dedi kaldı Lütfen sorununu çözün.
3 Nis 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI crossfire' Alıntı: bir timer koy timeri aktif et içinede şunu yaz Spoiler: Kodlar If TextBox1.Text = Nothing Then Button1.Enabled = False Else Button1.Enabled = True End If Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla
crossfire' Alıntı: bir timer koy timeri aktif et içinede şunu yaz Spoiler: Kodlar If TextBox1.Text = Nothing Then Button1.Enabled = False Else Button1.Enabled = True End If Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler
3 Nis 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 ÜzgünAdam Ü Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle Banlı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 2,429 Çözümler 1 Tepki puanı 322 8 HİZMET YILI adad121212' Alıntı: ROS Hilesini daha dün. Yapmıştım şimdi System 1 System 2 Yapıyor. Sayfaya girdim üye girişi bekliyor dedi kaldı Lütfen sorununu çözün. Genişletmek için tıklayın ... Discord'da gerekli cevabı verirler. Oyla 0 Olumsuz oyla
adad121212' Alıntı: ROS Hilesini daha dün. Yapmıştım şimdi System 1 System 2 Yapıyor. Sayfaya girdim üye girişi bekliyor dedi kaldı Lütfen sorununu çözün. Genişletmek için tıklayın ... Discord'da gerekli cevabı verirler.
3 Nis 2018 #6 adad121212 A Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 30 8 HİZMET YILI ÜzgünAdam' Alıntı: Discord'da gerekli cevabı verirler. Genişletmek için tıklayın ... Discord daveti lazım. Oyla 0 Olumsuz oyla
ÜzgünAdam' Alıntı: Discord'da gerekli cevabı verirler. Genişletmek için tıklayın ... Discord daveti lazım.
3 Nis 2018 #7 recep12 R Onaylı Üye Katılım 15 Mar 2016 Mesajlar 89 Tepki puanı 8 10 HİZMET YILI adad121212' Alıntı: Discord daveti lazım. Genişletmek için tıklayın ... Yersiz Yerlere Yorum Yapmayı Kesin Artık Discord Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
adad121212' Alıntı: Discord daveti lazım. Genişletmek için tıklayın ... Yersiz Yerlere Yorum Yapmayı Kesin Artık Discord Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
3 Nis 2018 #8 BHOP The Best Cheaters Süper Üye Katılım 10 Haz 2017 Mesajlar 749 Çözümler 3 Tepki puanı 105 Ödüller 8 Yaş 33 8 HİZMET YILI recep12' Alıntı: Yersiz Yerlere Yorum Yapmayı Kesin Artık Discord Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... adam normal bir şekilde sorununu dile getirmiş terslemek yerine direk discord adresini verebilirsin mesela Oyla 0 Olumsuz oyla
recep12' Alıntı: Yersiz Yerlere Yorum Yapmayı Kesin Artık Discord Linki: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... adam normal bir şekilde sorununu dile getirmiş terslemek yerine direk discord adresini verebilirsin mesela
3 Nis 2018 #9 Kenshiro K Seçkin Üye Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 413 Çözümler 1 Tepki puanı 84 Ödüller 7 9 HİZMET YILI crossfire' Alıntı: bir timer koy timeri aktif et içinede şunu yaz Spoiler: Kodlar If TextBox1.Text = Nothing Then Button1.Enabled = False Else Button1.Enabled = True End If Genişletmek için tıklayın ... güldürdün herseyi timer ile yapmaya kalkarsan program boşu boşuna ram, CPU yer çok gereksiz bi kullanım olur. textbox'a çift tıkla ve bunu ekle kardeşim C#: If TextBox1.Text = Nothing Then Button1.Enabled = False Else Button1.Enabled = True End If bu kadar basit. eğer program açıldığında textbox boşsa button'un enabled değerini false yap. Oyla 0 Olumsuz oyla
crossfire' Alıntı: bir timer koy timeri aktif et içinede şunu yaz Spoiler: Kodlar If TextBox1.Text = Nothing Then Button1.Enabled = False Else Button1.Enabled = True End If Genişletmek için tıklayın ... güldürdün herseyi timer ile yapmaya kalkarsan program boşu boşuna ram, CPU yer çok gereksiz bi kullanım olur. textbox'a çift tıkla ve bunu ekle kardeşim C#: If TextBox1.Text = Nothing Then Button1.Enabled = False Else Button1.Enabled = True End If bu kadar basit. eğer program açıldığında textbox boşsa button'un enabled değerini false yap.