Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Arkadaşlar bu konuyu yazmamın nedeni neredeyse herkes reklam onayını biliyor process title ile ama kandırılması çok basit ve formdan çıkıp geldiklerinde tekrar reklam onayı istiyor ben size garanti bir yol sunmuyorum bu sistemi kandırmak için bu mantığı biliyor olman gerek, mantığını ben kendim oluşturdum hiçbir yerde bu mantıkla bulamazsınız lütfen çalmış da gelmiş felan filan yapmayın uzun bir yazı olacak iyi okumalar inşallah işinize yarar <3
Şimdi 2 webbrowser ekledim ve webbrowser1'in ScriptErrorSuppressed özelliğini true yaptım, url kısmına
Form1 in altına
Dim tarih As String, Dim rTarih As String, Dim link As String, Dim random As String = "", Dim p As Boolean = false, Dim linkaçıldımı as Boolean = false ve son olarak Dim Gösterildimi As Boolean = False adında değişken oluşturalım ve Form1 in üstünede Imports microsoft.win32 yi import edelim ve Formumuza 1 adet Timer ekleyelim
Webbrowser1'e çift tıklayalım(document completed eventi) ve içine şu kodları yazalım
----
On Error Resume Next
If gösterildimi = False Then
Dim tarihal As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.All
For Each element As HtmlElement In tarihal
If element.GetAttribute("classname").Contains("vk_bk dDoNo") Then
tarih = element.InnerText
gösterildimi = True
If rTarih = tarih Then
Me.Hide()
Form2.Show()
Exit Sub
Else
WebBrowser2.Navigate("
Timer1.Start()
End If
End If
Next
'bu aşamada pubizadan sonra gelen 463295 sayısını siz kendi pubiza link kısaltma sitesindeki kolay kısalt apisiyle değiştirin (adminler link sitesi ismi verdim doğrumu yanlışmı bilmiyorum konuyu kapatmayın
);
----
Form'a çift tıklayalım (form load eventi ) ve şu kodları girelim
On Error Resume Next
rTarih = Registry.CurrentUser.GetValue("reklamOnayıMH").ToString()
Dim RastgeleSayi As New Random
Dim OlusturulanSayi As Integer = RastgeleSayi.Next(1, 100)
Dim OlusturulanSayi2 As Integer = RastgeleSayi.Next(10, 70)
Dim OlusturulanSayi3 As Integer = RastgeleSayi.Next(5, 80)
random = OlusturulanSayi & OlusturulanSayi2 & OlusturulanSayi3
----
Timer1 e çift tıklayalım ve içine şunları girelim
If linkaçıldımı = False And p = True Then
linkaçıldımı = True
p = False
Process.Start(link)
End If
For Each p As Process In Process.GetProcessesByName("chrome")
If p.MainWindowTitle = Nothing Then
Else
If (p.MainWindowTitle = "www." & random & ".com" & " - Google Chrome") Then
Timer1.Stop()
Registry.CurrentUser.SetValue("reklamOnayıMH", tarih)
Me.Hide()
Form2.Show()
End If
End If
Next
Exit Sub
----
Webbrowser2 ye çift tıklayalım ve şu kodu girelim
link = WebBrowser2.Url.ToString
p = True
----
Arkadaşlar konumuz bitti forumda neredeyse kimsenin anlatmadığı veya yapmadığını gösterdim yaptım bir teşekkürü hor görmeyin baya uğraştım sizin için
ne işe yarıcak bu sistem derseniz hile kodlayan arkadaşlar emeğinin karşılığını alması için bunu kullanabilir ve 24 saatte bir reklam onayı ile kullanıcıyı sıkmadan linki geçirttirerek para kazanabilir eğer bu sistemi hack loaderinde kullanacaksan ufacıkta olsa bir kıytı köşesinde Cromeflex yazısını görmek isterim eğer yapamayanlar olursa pm atsın projeyi yollayayım
seviliyonuz iyi günler kolay gelsin <3
Şimdi 2 webbrowser ekledim ve webbrowser1'in ScriptErrorSuppressed özelliğini true yaptım, url kısmına
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
bunu ekledim eklememin sebebi webbrowserden hangi günde tarihte olduğumuzu alacağız webbrowser2'ninde sadece ScriptErrorSuppressed ini true yaptım url si boş Form1 in altına
Dim tarih As String, Dim rTarih As String, Dim link As String, Dim random As String = "", Dim p As Boolean = false, Dim linkaçıldımı as Boolean = false ve son olarak Dim Gösterildimi As Boolean = False adında değişken oluşturalım ve Form1 in üstünede Imports microsoft.win32 yi import edelim ve Formumuza 1 adet Timer ekleyelim
Webbrowser1'e çift tıklayalım(document completed eventi) ve içine şu kodları yazalım
----
On Error Resume Next
If gösterildimi = False Then
Dim tarihal As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.All
For Each element As HtmlElement In tarihal
If element.GetAttribute("classname").Contains("vk_bk dDoNo") Then
tarih = element.InnerText
gösterildimi = True
If rTarih = tarih Then
Me.Hide()
Form2.Show()
Exit Sub
Else
WebBrowser2.Navigate("
Giriş Yap
" & "
Giriş Yap
." & random & ".com")Timer1.Start()
End If
End If
Next
'bu aşamada pubizadan sonra gelen 463295 sayısını siz kendi pubiza link kısaltma sitesindeki kolay kısalt apisiyle değiştirin (adminler link sitesi ismi verdim doğrumu yanlışmı bilmiyorum konuyu kapatmayın
----
Form'a çift tıklayalım (form load eventi ) ve şu kodları girelim
On Error Resume Next
rTarih = Registry.CurrentUser.GetValue("reklamOnayıMH").ToString()
Dim RastgeleSayi As New Random
Dim OlusturulanSayi As Integer = RastgeleSayi.Next(1, 100)
Dim OlusturulanSayi2 As Integer = RastgeleSayi.Next(10, 70)
Dim OlusturulanSayi3 As Integer = RastgeleSayi.Next(5, 80)
random = OlusturulanSayi & OlusturulanSayi2 & OlusturulanSayi3
----
Timer1 e çift tıklayalım ve içine şunları girelim
If linkaçıldımı = False And p = True Then
linkaçıldımı = True
p = False
Process.Start(link)
End If
For Each p As Process In Process.GetProcessesByName("chrome")
If p.MainWindowTitle = Nothing Then
Else
If (p.MainWindowTitle = "www." & random & ".com" & " - Google Chrome") Then
Timer1.Stop()
Registry.CurrentUser.SetValue("reklamOnayıMH", tarih)
Me.Hide()
Form2.Show()
End If
End If
Next
Exit Sub
----
Webbrowser2 ye çift tıklayalım ve şu kodu girelim
link = WebBrowser2.Url.ToString
p = True
----
Arkadaşlar konumuz bitti forumda neredeyse kimsenin anlatmadığı veya yapmadığını gösterdim yaptım bir teşekkürü hor görmeyin baya uğraştım sizin için
ne işe yarıcak bu sistem derseniz hile kodlayan arkadaşlar emeğinin karşılığını alması için bunu kullanabilir ve 24 saatte bir reklam onayı ile kullanıcıyı sıkmadan linki geçirttirerek para kazanabilir eğer bu sistemi hack loaderinde kullanacaksan ufacıkta olsa bir kıytı köşesinde Cromeflex yazısını görmek isterim eğer yapamayanlar olursa pm atsın projeyi yollayayım