VB.NET Devexpress İle İlgili ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Herkese kolay gelsin.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ben yukarıda linkini verdiğim şekilde Devexpress aracılığı ile ribbon sekmesi oluşturdum ancak bu sekme ile birlikte yazdır kaydet vs.. işlemleri yaparken

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu şekilde bana yazdırma sayfası açıyor ancak bu sayfayı özenleştiremiyorum yani istediğim şekilde formatlayamıyorum. Örnek vermek gerekirse yazılar bile ingilizce ben bunları en azından türkçe yapmak istiyorum ancak her ne kadar karıştırsamda bir türlü yazdır butonuta tıkladığımda açılan yazdırma ayar sayfasına ulaşamıyorum. Bununla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Şimdi sen tamamı ile açılan Ribbon sayfasını Türkçe mi yapmak istiyorsun ?

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Şimdi sen tamamı ile açılan Ribbon sayfasını Türkçe mi yapmak istiyorsun ?
Aynen ribbon sayfasında bulunan butonları türkçeye çevirebiliyorum ancak örneğin; yazdırma butonuna tıkladığımda açılan yazdırma sayfası ingilizce geliyor orda değişiklik yapmak istiyorum ancak o açılan sayfaya ulaşamıyorum bir türlü çok karıştırdım ama nerden o sayfaya ulaşıldığını ve düzenleme yapıldığını çözemedim

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Onları boşver yorum kasmak için yapıyorlar, raporla geç.
Hayır tools geliştiriyor bir çok özellik ekliyor ribbon controlda onlardan bitanesi

Daha öncesinde bu uygulamayı kullanmadığım için birşey diyemiyorum, fakat internette uygulamanın Türkçe versiyonuna rastlamadım, bulduğum bir kaynağı paylaşmak isterim.

Maalesef Visual Studio gibi bir araç kullanmadığınız için bu kadar yardım edebiliyorum.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Onları boşver yorum kasmak için yapıyorlar, raporla geç.

Daha öncesinde bu uygulamayı kullanmadığım için birşey diyemiyorum, fakat internette uygulamanın Türkçe versiyonuna rastlamadım, bulduğum bir kaynağı paylaşmak isterim.

Maalesef Visual Studio gibi bir araç kullanmadığınız için bu kadar yardım edebiliyorum.
Teşekkür ederim paylaşım için ancak bu yöntemi denedim sadece kod yazarken türkçe oldu yukarda belirtiğim şekiller hala ingilizce duruyor malesef

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam sen uygulamayı Türkçe yapmak için bir yama mı kullandın ?
Hayır ilk başlarda kullanmadım, internette araştırma yaptım bişe bulamadım sonra türkçe yama attım baktım bunda da çözüm yok vb.net komple silip tekrardan orjinal olarak kurdum

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hayır ilk başlarda kullanmadım, internette araştırma yaptım bişe bulamadım sonra türkçe yama attım baktım bunda da çözüm yok vb.net komple silip tekrardan orjinal olarak kurdum
Eğer internette yama yoksa ve uygulamanın orjinal hali bu kadar Türkçe destek veriyorsa, maalesef yapacak başka birşey kalmıyor.

Düzenleme: İngilizce öğrenmeniz sizin için en iyisi olacaktır. Diğer kodlama dillerini öğrenirken, günlük hayatta da karşınıza çıkacaktır. Türkçe yana bulmak yerine İngilizce öğrenmenizi tavsiye ediyorum.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aynen ribbon sayfasında bulunan butonları türkçeye çevirebiliyorum ancak örneğin; yazdırma butonuna tıkladığımda açılan yazdırma sayfası ingilizce geliyor orda değişiklik yapmak istiyorum ancak o açılan sayfaya ulaşamıyorum bir türlü çok karıştırdım ama nerden o sayfaya ulaşıldığını ve düzenleme yapıldığını çözemedim
dostum eğer o dialog internal ise textleri eğer devexpressi kırabilirsen değiştirebilirsin öbür türlü dil paketi vesayre indir

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yapılacak bişe yok kısacası anladığım kadarı ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...