VB.Net Double Türüne Yapılan Dönüştürme Hatası

Jacquelyn

#SUSAMAM
Moderator
Katılım
15 May 2017
Mesajlar
4,403
Beğeni Puanı
2,654
Puanları
863
Bu Hatayı İlk Defa Alıyorum

Label3 İçin Double Türüne Yapılan Dönüştürme Geçerli Değil Hatası Alıyorum Arkadaşlar

Label3'te Obj Base Adresi Çekiyor

Bilenler Yorumlara Çöksün
 

#LeadSoldiers

HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
Katılım
20 Tem 2017
Mesajlar
1,341
Beğeni Puanı
233
Puanları
363
Bende çözümünü senin kadar merak ediyorum.. bi kere kodladim öylesine vermedi foruma hile çıkartayım dedim aynı hatayı verdi bende cidden merak ediyorum
 

Adras

for a Dream
Onaylı Üye
Katılım
10 May 2017
Mesajlar
478
Beğeni Puanı
45
Puanları
228
Dim s As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In s.Modules
If moz.FileName.IndexOf("obj") <> -1 Then
Label3.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next

obj adresi oto çekecekse bu kodu timere gir wolftü.bin yazan yeri düzelt site w o l f t e a m yazdırmıyo :D

labelleri tekrar kontrol et derim
 

Jacquelyn

#SUSAMAM
Moderator
Katılım
15 May 2017
Mesajlar
4,403
Beğeni Puanı
2,654
Puanları
863
Dim s As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In s.Modules
If moz.FileName.IndexOf("obj") <> -1 Then
Label3.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next

obj adresi oto çekecekse bu kodu timere gir wolftü.bin yazan yeri düzelt site w o l f t e a m yazdırmıyo :D

labelleri tekrar kontrol et derim
Aksam deneyecegim kardesim bunu koduda denemistim ama tekrar deneyecegim baska bilgisi olan varsa paylasabilir
 

Jacquelyn

#SUSAMAM
Moderator
Katılım
15 May 2017
Mesajlar
4,403
Beğeni Puanı
2,654
Puanları
863
Dim s As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In s.Modules
If moz.FileName.IndexOf("obj") <> -1 Then
Label3.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next

obj adresi oto çekecekse bu kodu timere gir wolftü.bin yazan yeri düzelt site w o l f t e a m yazdırmıyo :D

labelleri tekrar kontrol et derim
Başarısız Kardşeim Olmadı Labellerde Nasıl Bir Sıkıntı Olabilir ki
 

CengizBozkurt

Cezalı Üye
Banlı Üye
Katılım
27 Eyl 2018
Mesajlar
153
Beğeni Puanı
38
Puanları
28
Yaş
20
Bypasla alakalı birşey. 2019 yilinda bypas eski yöntemi fixlendi haberin olsun.Forumda paylastilar onlari kullan.
Label3 double turune donusturme gecerli degil derken sunu kastediyor.
Sen label3'e obj adresini cektiriyorsun ama label3'te label3 yaziyor ve harfler hicbir zaman base adreslerinde olamaz.
 

Üst Alt