Vb.net Download Kodu Hakkında Yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Beyler vb.net'de indirme kodunu yazıyorum buraya kadar güzel fakat şunu istiyorum nasıl yapılır çözemedim

meselah
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
linkteki dosyayı indiricem ama indirirken indirilicek yola illa dosya ismi girmemi istiyor ama ben şunu istiyorum dosya ismide sonundaki isim olacak yani otomatik alglayacak ve belirttiğim yola license.txt olarak indircek bunu nasıl yaparım bilen varmıdır ?

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sorununu tam olarak açıklarsan yardımcı olurum

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
My.Computer.Network.DownloadFile("xxxxdddx.com/hile.rar", "C:\hile.rar", "", "", True, 500, True)

bu komut varya vb.net'de şimdi bunu yazında hile.rar diye indircek çünkü BEN OLE YAZDIM ama ben şunu istiyorum

My.Computer.Network.DownloadFile("xxxxdddx.com/hile.rar", "C:\", "", "", True, 500, True)

bu şekilde yazacam dosya ismini internetteki url'den çekecek otomatik olarak hile.rar olarak belirttiğim yere inecek

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kardeşim ya ben salağım ya da sen anlatamıyorsun. Söylediklerinden şöyle birşey çıkardım; indirilen dosyanın adı otomatik olarak hile.rar şeklinde iniyor fakat sen bunu kullanıcının girmesini mi istiyorsun ?

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Takıldığın Nokta burası yanılmıyorsam ;D
Kod:
   Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles DLButton.Click
        Dim chElement = From chE In CheatList.Descendants("Cheat") Where chE.@Name = chList.SelectedItem.ToString

chSaveDialog.FileName = chElement.@Name
        If chSaveDialog.ShowDialog() = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
            Try
                My.Computer.Network.DownloadFile(chElement.Descendants("Download").Value, chSaveDialog.FileName, "", "", True, 500, True)
            Catch ex As Exception
                MsgBox(ex.Message, MsgBoxStyle.OkOnly, Me.Text)
                IO.File.Delete(chSaveDialog.FileName)
            End Try
        End If
    End Sub

O kısmı bu kodla degiştir:
Kod:
    Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles DLButton.Click
        Dim chElement = From chE In CheatList.Descendants("Cheat") Where chE.@Name = chList.SelectedItem.ToString
        Dim fileName As String = chElement.Descendants("Download").Value.Substring(chElement.Descendants("Download").Value.LastIndexOf("/") + 1)

chSaveDialog.FileName = fileName
        If chSaveDialog.ShowDialog() = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
            Try
                My.Computer.Network.DownloadFile(chElement.Descendants("Download").Value, chSaveDialog.FileName, "", "", True, 500, True)
            Catch ex As Exception
                MsgBox(ex.Message, MsgBoxStyle.OkOnly, Me.Text)
                IO.File.Delete(chSaveDialog.FileName)
            End Try
        End If
    End Sub

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
webclienti araştır senin yaptığın downloader sağlılı olmaz

PHP:
Dim remoteUri As String =  url
Dim fileName As String = "dosya.exe"

Using (var client = new WebClient())

client.DownloadFile(remoteUri, fileName)
End Using

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...