vb.net Hwid

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba vb.net ile yaptırmış olduğum bi program var (hesap açma botu). ve bu programım kaynak kodlarının parasınıda vermıiş olmama rağmen yazılımcı g** benı dolandırdı ve hwid ile lisansş koymuş başka bi bilgisayarda kulllanamıyorum bu programı yardımcı olabılecek varmı karşılıksız değil tabi ki emeği neyse göz ardı etmem.

★βεşικтαşৡۣۨۨçαяşı★
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Güvenilir ve emin olmadığın sitelere para kaptırmak üzücü durum olsa gerek.DM'den yazabilirsin yardımcı olurum. İYİ FORUMLAR.

uff ya
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
C# ile simpleloader pasteleyebilirsin, hwid sistemi vs. mevcut fakat 1 saniye içinde c4r1ck yersin.

Son düzenleme:
Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Nasıl bir program için kaynak koduna para verdiniz ? belki aynısını bizde burda yaparız

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hm discord varmı

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Ne demek istediğini anlamadım Vs kodlarını aldın fakat dosyalarımı çalıştıramıyorsun? Böyle bir şey nasıl olabilir kaynak dosyamı çalışmıyor veya uygulama olarak mı verdi eğer uygulama olarak verdiyse neden kaynak dosya olarak düşündün anlam veremedim , detaylı anlatırmısın. Ayrıca bilindik bir Şifreleyici kullandıysa dosyada unpack edip uygulamayı editleyerek HWID doğrulamasını geçebilirsin.

Üye
5 HİZMET YILI
wow, it's so bad to lose money, you can't trust everyone.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...