Uzman Üye
Beyler tahminimden fazla tepki geldi kaldırdım. sizce 20 aralıkta üzerinde çalıştığım loaderi paylaşayımmı?
Son düzenleme:
Sanırım vb. nette yanisin yada pek tasarım yapmayı bilmiyorsun öncelikle tasarım çok basit olmuş şu tabcontrol ü kaldır onun yerine UserControl sayfası ekle daha güzel olur. Ve kapat işaretini butona yapma picture boxa yap
güzel ama keşke tema ekleseydin.
Sanırım vb. nette yanisin yada pek tasarım yapmayı bilmiyorsun öncelikle tasarım çok basit olmuş şu tabcontrol ü kaldır onun yerine UserControl sayfası ekle daha güzel olur. Ve kapat işaretini butona yapma picture boxa yap. Mesela senin seviyende bir loader şu kardeşim bunun gibi yapabilirsin. Sakın yanlış anlama seni ezikleme gibi şeyler amacım değil sadece daha iyisini yapabilirsin diyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kardeşim çalmak olmuyor örnek olarak yapılmış oluyor çok ön yargılısınSanki Dword'un loaderinden çalmaya çalışılmış...
yalnız o örnek alma değil bildiğin kopyalamışKardeşim çalmak olmuyor örnek olarak yapılmış oluyor çok ön yargılısın![]()
Kopyalayarak örnek almışyalnız o örnek alma değil bildiğin kopyalamış![]()
20 aralığı bekle bomba gibi loader paylaşcam memory nin loaderine benzer bir loader geliokral gerçek projenin resimlerini atsana sen
bekliyorum kral20 aralığı bekle bomba gibi loader paylaşcam memory nin loaderine benzer bir loader gelio![]()
Dostum Sen Tasarımcılığı Başarısızlığa Uğratmışsın Şaka Yapıyombu son yorumum vb ye ilk başladığım zaman yaptım ve 1 yıldır ellemiyorum
kardeş iki emojiyle anlatıyorum bu diyenleri 1 senedir açmadım bile ve vb.net e ilk başladığım zaman yapmıştım.Dostum Sen Tasarımcılığı Başarısızlığa Uğratmışsın Şaka Yapıyom
Sonunu Oku Yazımın -200 ıq arkadaşımızkardeş iki emojiyle anlatıyorum bu diyenleri 1 senedir açmadım bile ve vb.net e ilk başladığım zaman yapmıştım.:2iq: