Vb.net Loader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
TheVeıL' Alıntı:
GQQGLEE' Alıntı:
Buğra lowu gitti bi loader paylaştı hepiniz toplandınız  wqdqdqdqdqwq

Senin gibi demi :D

LA BU LOWUN YAPTIĞI LOADERİ BEN 15 DAKİKADA YAPARIM  AMA SEN VB.NETTE RESOURCEDEN DLL İNJECTLEMEYİ BİLE YAPAMAZSIN 

ÇÜNKÜ .NET KODLAMADAN BAŞKA BİRŞEY YAPAMIYORSUN

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
GQQGLEE' Alıntı:
TheVeıL' Alıntı:

LA BU LOWUN YAPTIĞI LOADERİ BEN 15 DAKİKADA YAPARIM  AMA SEN VB.NETTE RESOURCEDEN DLL İNJECTLEMEYİ BİLE YAPAMAZSIN 

Harfler büyümüş sakin ol koboy sen takmışın bi nete tabi anca onu bildiğinden herkese aynı şeyler diyorsun .d
harbi sıktın herkesin loaderi kodlaması senimi gerdi ?

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
TheVeıL' Alıntı:
GQQGLEE' Alıntı:

Harfler büyümüş sakin ol koboy sen takmışın bi nete tabi anca onu bildiğinden herkese aynı şeyler diyorsun .d

TWQWQTQTWQ TABİ SİZN İÇİN İYİ OLDU LOADER PAYLAŞMAK LAMERLERİ ÇOĞALTMAKMI İSTİYORSUNZ SÖYLEYİN BANA BEN ELİMDEKİ TÜM BASEELERİ PAYLAŞAYİM NE YAPACAĞINIZI YAZAYM HİT GELİR BAYAĞI WQFRWQRWQR
ANCA ONUMU BİLİYORUM  SADECE qwd:q:dqw:dqw:dqw:d GÜLDÜRME BENİ SİKTİR GİT ŞURADAN ADAMI HASTA ETME 
EVET GERDİ LAN LAMERLERİN ÇOĞALMASI DÜN TÜREYEN LAMERLERİN ŞİMDİ BAŞKALARINA KAFA TUTMASI GERİYOR BENİ ANLADNIMI LAN

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
GQQGLEE' Alıntı:
TheVeıL' Alıntı:

TWQWQTQTWQ TABİ SİZN İÇİN İYİ OLDU LOADER PAYLAŞMAK LAMERLERİ ÇOĞALTMAKMI İSTİYORSUNZ SÖYLEYİN BANA BEN ELİMDEKİ TÜM BASEELERİ PAYLAŞAYİM NE YAPACAĞINIZI YAZAYM HİT GELİR BAYAĞI WQFRWQRWQR
ANCA ONUMU BİLİYORUM  SADECE qwd:q:dqw:dqw:dqw:d GÜLDÜRME BENİ SİKTİR GİT ŞURADAN ADAMI HASTA ETME 
EVET GERDİ LAN LAMERLERİN ÇOĞALMASI DÜN TÜREYEN LAMERLERİN ŞİMDİ BAŞKALARINA KAFA TUTMASI GERİYOR BENİ ANLADNIMI LAN

Dostum ben bunu hit gelsin diye paylaşmadım ki.
Hit gelsin diye zulu hilesi paylaşırım veya wolftü fasa fiso işte.
Ben bunu şimdi bazı arkadaşlar  belki böyle listview gibi yerlerde zorlanma olmasın diye hemde tam kodlanmış halini paylaşmadım bilerek ki hazıra konmak gerçekten kötü bir şey bak şimdi mesela bunu biri kullandı hazır yaptık diyelim bir gün düşmanın olur hazırcı diye seni dışlar şuan bana olan gibi.
Bu loaderle lamerler türemez daha çok bilgilerini geliştirip güzel hileler çıkartabilirler.
Ayrıca senin bu loaderi 15 dk da yapman beni hiç ilgilendirmez onuda belirteyim.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
WhySperMachina' Alıntı:
GQQGLEE' Alıntı:

Dostum ben bunu hit gelsin diye paylaşmadım ki.
Hit gelsin diye Zulu hilesi paylaşırım veya Wolftü fasa fiso işte.
Ben bunu şimdi bazı arkadaşlar  belki böyle listview gibi yerlerde zorlanma olmasın diye hemde tam kodlanmış halini paylaşmadım bilerek ki hazıra konmak gerçekten kötü bir şey bak şimdi mesela bunu biri kullandı hazır yaptık diyelim bir gün düşmanın olur hazırcı diye seni dışlar şuan bana olan gibi.
Bu loaderle lamerler türemez daha çok bilgilerini geliştirip güzel hileler çıkartabilirler.
Ayrıca senin bu loaderi 15 dk da yapman beni hiç ilgilendirmez onuda belirteyim.
LA SEN ADAMLARIN MESAJ KUTUSUNU SİKEN DEĞİLMSN DAHA DÜN BASE DİLENİYORDUN HERKEZDEN ŞİMDİMİ ADAM OLDUN 
C# LOADERİ KİNGMATERSTEN ALMIŞNDR EMİNİM

Üye
9 HİZMET YILI
gene kavga çıkmış olum akıllanmiyceniz dmi QWEWQEQW
birbirinize low diyerek geçinin asnca oysaki kimse bir dil bilmiyor
anca kendi bildiklerinizle geçinip ben biliyorum diyosunuz

QQOGLE sana giren çıkan her ne bilmiyorum ama
Bi öğrenimşin ben resourceden dll inject heyki yapıyom diyon Olum ne boş insansın
Whyspermachina burda bilmeenler için paylaşmış loaderı örensinler yeterki öğrensinki admakıllı iş yapsınlar

Ayrıca hepiniz toplandınız demişin gördüğüm ne boş insansın Şu projeyi im ne yapsın amk ben 15 dk da yaparım demişsin
bende oturur baştan 8 dakika sürmez amk
Herkesin her lafına atlıyosun seni gidi kazım

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ensar1907' Alıntı:

Bi öğrenimşin ben resourceden dll inject heyki yapıyom diyon Olum ne boş insansın
Whyspermachina burda bilmeenler için paylaşmış loaderı örensinler yeterki öğrensinki admakıllı iş yapsınlar

Ayrıca hepiniz toplandınız demişin gördüğüm ne boş insansın Şu projeyi im ne yapsın *** ben 15 dk da yaparım demişsin
bende oturur baştan 8 dakika sürmez ***

Hatırlatmak isterim. Amacım sana bulaşmak değilde GQQGLEE kavgalıyız ama o gerçekten dil biliyor bilgisi var. İnsanları yargılamadan konuşma.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Moyré' Alıntı:
Masaüstüne bakılıdığı kadarıyla C# Loader adında bir rar var.
İndirdiğimiz dosyanın içerisinde'de hiç bir şey yok.
RAT Atmayamı Kalkışıyorsun?

geregınden Fazla Malsın.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
WhySperMachina' Alıntı:
Ensar1907' Alıntı:

Ayrıca hepiniz toplandınız demişin gördüğüm ne boş insansın Şu projeyi im ne yapsın *** ben 15 dk da yaparım demişsin
bende oturur baştan 8 dakika sürmez ***

Hatırlatmak isterim. Amacım sana bulaşmak değilde GQQGLEE kavgalıyız ama o gerçekten dil biliyor bilgisi var. İnsanları yargılamadan konuşma.

BOZKÜRT MÜSÜN NESİN ONUN BUNUN COCUGUSUN BURADA LAF ATMA ADAMLARA ORADA BURADA ATAR YAPIYORSUN BİR GÜN ATAR YAPTIKLARIN  SENİ TERS YATIRIP DÜZ SİKECEK ANLATABİLDİYSEM SIKINTI YOK FACENVARSA EKLE UMUT BYHARD ORADAN GÖRÜŞELİM ANASIZ ONUN BUNUN COCUGU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...