Vb.Net MySql Veri Çekme Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bir yardım isteyeceğim sizden. Bir sistem yaptım kayıt olup giriş yapmasını ayarladım şimdilik fakat mysqlden kullanıcının bilgisini nasıl çekebilirim? Oraya geldim takıldım bazı kodlar denedim tam bir kodlama bilmediğim için fakat olmadı. Yardım ederseniz teşekkür ederim.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
tavsiyem vb.net üzerinden direk mysql bağlantısı kurma onun yerine bir php Apiye bağlantı kur apide mysqle bağlansın yoksa üyeliklerin çalınması ve sql serverin hacklenmesi çok olağan bir durum olur.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben şuanlık denemek istiyorum zaten çok bir kodlama bilgim yok biliyorsan söylersen sevinirim.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
tavsiyem vb.net üzerinden direk mysql bağlantısı kurma onun yerine bir php Apiye bağlantı kur apide mysqle bağlansın yoksa üyeliklerin çalınması ve sql serverin hacklenmesi çok olağan bir durum olur.
Ben şuanlık denemek istiyorum zaten çok bir kodlama bilgim yok onun için dediğim şeyin nasıl yapıldığını biliyorsan söylersen teşekkür ederim.

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
youtube üzerinde sql işlemleri olarak aratırsan gerekli şeyler çıkar.

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
VB.NET üzerinde mysql işlemleri hakkında bir bilgim yok yabancı videoları araştırıyorum eğer bulursam link atarım.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sorun çözüldü. En sonunda kendim bir mantık uydurdum ve çalıştı. Cevap yazanlara da teşekkür ediyorum.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Kilit Cöp İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...