vb.net öldü diyenler & vbden kurtulduk sanan Og ler içeri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Buyrun beyler, vb.net öldü diyenler, işe yaramaz diyenler, Bir kodlama dilinin engelledik sanan og ler :D
Bundan sonra hileler dll ile yazılcak ::D ağlayın
39f8adc6c89145fa827e9530e5d73fae.png
f25f3198770c41d38fbf99fd3d061d13.png

Yakında beyler yakında geliyo hile

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Allahım Sen Bu Oglere Yardım Etki Vb Tamamiyle Kapatılsın Woltü İçin C++ Anlayın Az Alışmışınız Kolaya :D

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
elinize sağlık şimdiden beyler bekliyoruz

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Knk Kim Engellemiş OG'ler mi AS:DWQ Edas. Daha Dün Hile Yaptım VB.net de. Küçük Bi Klan Wslik Yaptım. Miss Gibi Çalışıyor Log Fln da Yok. Hem Knk Bi Akıllı Siz Değilsiniz A:SWEQ. Bi Tek Sen ve Buğra Kullanabilecek Diye Bişey Yok. Hem VB de Bişey Yokki Krdşm. Ne Engellemesi.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bu sitede dword dışında hiç hile kullanmadım :D sadece bi kere lysis hack açmıştım 1 kere

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kingwar729' Alıntı:
Knk Kim Engellemiş OG'ler mi AS:DWQ Edas. Daha Dün Hile Yaptım VB.net de. Küçük Bi Klan Wslik Yaptım. Miss Gibi Çalışıyor Log Fln da Yok. Hem Knk Bi Akıllı Siz Değilsiniz A:SWEQ. Bi Tek Sen ve Buğra Kullanabilecek Diye Bişey Yok. Hem VB de Bişey Yokki Krdşm. Ne Engellemesi.

Aynen doğru diyorsun miss gibi çalışiyor hile

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
hackizi' Alıntı:
Bypass gerektirmiyor ?

no bypass :D
Vb.net wolftü inject ;;)
Wolftünün içinden bum bum bum

Knk Harbiden VB.neti Engellemişler La. Exe Olarak Log Yiyor Hepsi. Daha Yeni Bİ Tane Küçük Hile Yaptım O da Log Yiyor. 
Engellenmiş Gibi. Şu İnjecti Bana Anlatsana Yapmayı Öğretsene ÖMden. Öğretirsen Sevinirim ;) Beni Tanırsın Kimseye 

Vermem.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
kingwar729' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:
no bypass :D
Vb.net wolftü inject ;;)
Wolftünün içinden bum bum bum
Knk Harbiden VB.neti Engellemişler La. Exe Olarak Log Yiyor Hepsi. Daha Yeni Bİ Tane Küçük Hile Yaptım O da Log Yiyor. Engellenmiş Gibi. Şu İnjecti Bana Anlatsana Yapmayı Öğretsene ÖMden. Öğretirsen Sevinirim ;)
Ahaha :D Yni yukarda expertmurderle birlikte vb.net sağlam diyodunuz 2. odaya girince atmaz diyodunuz ?
2. odaya girerken attı tüm vb.net hileler böyle her bilgisayarda böle olcaksa ohoo :D
 kardeş hevesliysen c++ öğren  c++ la uğrştığıma pişman oldum bulmuşken fırsatını değerlendirek sonra c++ a geçeriz 
Öğretilcek bişi yok aslında ben dün (pazar tatilimi ) gün boyu kafamı ona verdim Microsoft forumlarında bile gezdim bu dll ile form inject etmeyi
Herşey benim üstüme geliyo sanki Microsoftun forumunda bile bulamadım gittim kendi yöntemlerimle deneyerek buldum :D

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
YALNIZ fix olan vb.net felan değil aynı işlemi c++ danda yapın dll şeklindede yapın ban attıracak :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
CauS' Alıntı:
YALNIZ fix olan vb.net felan değil aynı işlemi c++ danda yapın dll şeklindede yapın ban attıracak :D

:( Ya anlamadım fix nerde ve tam olarak çözümü ne ?

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
beyler vb.net falan fixlenmedi :D istersen aynısını c++ danda yap yine o banı yiyecek adam :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Helal bro senın team a alım varmı ?,
Visual basic bilgim süperdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...