vb.net öldü diyenler & vbden kurtulduk sanan Og ler içeri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Buyrun beyler, vb.net öldü diyenler, işe yaramaz diyenler, Bir kodlama dilinin engelledik sanan og ler
Bundan sonra hileler dll ile yazılcak : ağlayın

Yakında beyler yakında geliyo hile

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Allahım Sen Bu Oglere Yardım Etki Vb Tamamiyle Kapatılsın Woltü İçin C++ Anlayın Az Alışmışınız Kolaya

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
elinize sağlık şimdiden beyler bekliyoruz

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Knk Kim Engellemiş OG'ler mi ASWQ Edas. Daha Dün Hile Yaptım VB.net de. Küçük Bi Klan Wslik Yaptım. Miss Gibi Çalışıyor Log Fln da Yok. Hem Knk Bi Akıllı Siz Değilsiniz A:SWEQ. Bi Tek Sen ve Buğra Kullanabilecek Diye Bişey Yok. Hem VB de Bişey Yokki Krdşm. Ne Engellemesi.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bu sitede dword dışında hiç hile kullanmadım sadece bi kere lysis hack açmıştım 1 kere

Banlı Üye
10 HİZMET YILI

Aynen doğru diyorsun miss gibi çalışiyor hile

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI

Knk Harbiden VB.neti Engellemişler La. Exe Olarak Log Yiyor Hepsi. Daha Yeni Bİ Tane Küçük Hile Yaptım O da Log Yiyor. 
Engellenmiş Gibi. Şu İnjecti Bana Anlatsana Yapmayı Öğretsene ÖMden. Öğretirsen Sevinirim  Beni Tanırsın Kimseye 

Vermem.

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Ahaha Yni yukarda expertmurderle birlikte vb.net sağlam diyodunuz 2. odaya girince atmaz diyodunuz ?
2. odaya girerken attı tüm vb.net hileler böyle her bilgisayarda böle olcaksa ohoo
 kardeş hevesliysen c++ öğren  c++ la uğrştığıma pişman oldum bulmuşken fırsatını değerlendirek sonra c++ a geçeriz 
Öğretilcek bişi yok aslında ben dün (pazar tatilimi ) gün boyu kafamı ona verdim Microsoft forumlarında bile gezdim bu dll ile form inject etmeyi
Herşey benim üstüme geliyo sanki Microsoftun forumunda bile bulamadım gittim kendi yöntemlerimle deneyerek buldum

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
YALNIZ fix olan vb.net felan değil aynı işlemi c++ danda yapın dll şeklindede yapın ban attıracak

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
CauS' Alıntı:
YALNIZ fix olan vb.net felan değil aynı işlemi c++ danda yapın dll şeklindede yapın ban attıracak

Ya anlamadım fix nerde ve tam olarak çözümü ne ?

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
beyler vb.net falan fixlenmedi istersen aynısını c++ danda yap yine o banı yiyecek adam

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Helal bro senın team a alım varmı ?,
Visual basic bilgim süperdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...