Onaylı Üye
Arkadaşlar benim yaptığım bir ingilizce seti var ama projemin çalınmasını nasıl engelleyebilirim bunun hakkında yardım edermisiniz?
Mesela label ile kendi ismini yazdın programa bu hex programları ile kolaylıkla değiştiriliyor onun yerine picturebox a resim olarak koy kendi adınıKalıcı bir imza bırakabilirmiyim uygulamanın kendisinde bulunan?
sen öyle yaparsan adam debugger ın adını deneme.exe deilde deneme2112.exe yapar o şekil gene açar. aklındaki sistem yeniden adlandır ile aşılır kolayca.aklımda bir koruma sistemi var ama işe yarar mı bilemiyorum. mesela deneme.exe diye bir uygulama kırıcı var kendi uygulamama timer'a deneme.exe'yi kill çektirecek bişey yapsam aşılabilirmi?
Pack atman gerek ama ne fayda her türlü çalıyorlar.
Pack atsan bile 10 dk da çalıyorsa bu 20 dk ya çıkıyor
Vb net bu konuda çöp
C# Felan iyi
Post automatically merged:
2. olarak projene imza ekleyebilirsin.
Mesela program yapımcısı : İsmin neyse artık imza ekleyebilirsin.
uygulamaya hiç bir nesne eklemeden kalıcı bir imza bırakabilirmiyim? bu mümkün mü?C# da .NET platformunda bulunduğu için cr@ck konusunda en az VB.NET kadar aciz. QT gibi native programlama IDE lerini kullanman gerek.
Dim wclient As New Net.WebClient
textbox1.text = wclient.downloadstring("www.denemesayfa.com/güncelleme.txt")
If textbox1.text = "1" then
' Uygulama günceldir
Else
Process.start("www.denemesayfa.com/uygulama.php") 'Uygulama güncel degildir
End If
teşekkürler <3youtube kanalı aç ve video yükle yüklediğin video verisini shockwawe flash object ile çek .
sonra bir domain al ftp kullanmayi biliyorsan bir .txt dosyasi olustur ve icine 1 yaz
forma 1 er adet textbox ve timer ekle
timer'i enabledini true ve ıntervalini 5000 yap sunlari yaz
Kod:Dim wclient As New Net.WebClient textbox1.text = wclient.downloadstring("www.denemesayfa.com/güncelleme.txt") If textbox1.text = "1" then ' Uygulama günceldir Else Process.start("www.denemesayfa.com/uygulama.php") 'Uygulama güncel degildir End If
sana kalan sadece ftp adresine girip .txt dosyasinin icerigi degistirip uygulamayi güncelleyince .txt dosyasinin icerigini 1 yapman
eyw teşekkür ederimsen öyle yaparsan adam debugger ın adını deneme.exe deilde deneme2112.exe yapar o şekil gene açar. aklındaki sistem yeniden adlandır ile aşılır kolayca.