dosyayı c:\windows\fonts a çıkarttır yada indirttir sonra aç ve dosyanın ismini karşı kişinin bulamayacağı şekilde yazdır sonra formdan fonts içindeki exeyi çalıştır form kapanınca sildir, fonts içinde kimse göremez
dosyayı c:\windows\fonts a çıkarttır yada indirttir sonra aç ve dosyanın ismini karşı kişinin bulamayacağı şekilde yazdır sonra formdan fonts içindeki exeyi çalıştır form kapanınca sildir, fonts içinde kimse göremez
Dediğini biliyordum denedim ama program acılınca programı görev cubuguna sabıtleyıp . ustune gelıp ozellıkler dıyıp dosya yolunu bulup baska bır yere kopyalama yapabılırsın. adam uygulamayı copyaladık dan sonra . yazdıgım sılme kodunun bır anlamı olmaz demi
Dediğini biliyordum denedim ama program acılınca programı görev cubuguna sabıtleyıp . ustune gelıp ozellıkler dıyıp dosya yolunu bulup baska bır yere kopyalama yapabılırsın. adam uygulamayı copyaladık dan sonra . yazdıgım sılme kodunun bır anlamı olmaz demi
Böyle bir durum Windowsda mümkün değil diye biliyorum yabancı kaynaklardada Windows forumlarındada böyle deniyor.
Benim şöyle bir yöntemim vardı exenin içeriğine bir işlemi entegre etmiştim yani mevcut exe dosyamız diğer exe dosyamızı çalıştırdğında "seni ben çalıştırdım kapanma" komutu gönderiyordu yani uygulamaya komut gönderip otomatik sonlandırma işlemini engelliyordum yani uygulama dışında manuel olarak çalıştırıldığında uygulama otomatik saniyeler içerisinde sonlandırılıyordu tabii bu senin için bir çözümmüdür bilemem ama kodlamasını öğrenmek istiyorsan bana özelden ulaşabilirsin.