Dediğini biliyordum denedim ama program acılınca programı görev cubuguna sabıtleyıp . ustune gelıp ozellıkler dıyıp dosya yolunu bulup baska bır yere kopyalama yapabılırsın. adam uygulamayı copyaladık dan sonra . yazdıgım sılme kodunun bır anlamı olmaz demidosyayı c:\windows\fonts a çıkarttır yada indirttir sonra aç ve dosyanın ismini karşı kişinin bulamayacağı şekilde yazdır sonra formdan fonts içindeki exeyi çalıştır form kapanınca sildir, fonts içinde kimse göremez
Dediğini biliyordum denedim ama program acılınca programı görev cubuguna sabıtleyıp . ustune gelıp ozellıkler dıyıp dosya yolunu bulup baska bır yere kopyalama yapabılırsın. adam uygulamayı copyaladık dan sonra . yazdıgım sılme kodunun bır anlamı olmaz demi
dosya derken ben dll çıkarttığını felan düşünüyodum inject etmek için eğer dll olsaydı zaten inject ettiğin için gözükmeyecekti görev çubuğu kısmındaDediğini biliyordum denedim ama program acılınca programı görev cubuguna sabıtleyıp . ustune gelıp ozellıkler dıyıp dosya yolunu bulup baska bır yere kopyalama yapabılırsın. adam uygulamayı copyaladık dan sonra . yazdıgım sılme kodunun bır anlamı olmaz demi
Post automatically merged:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap