Süper Üye
halil1466' Alıntı:Tam olarak anlamadım net bir şekilde anlatırsan yardım etmeye çalışırım
BozkurtTeam' Alıntı:bvi tane timer koyuyosun(enabled true interval 1) ve yazıyosun
On erro resume next
If textbox1.text="deneme123"
else
Msgbox("Yapılacak işlem")
end if
TheVeıL' Alıntı:mesala butona çift tıkla textboxa butona tıklayınca yazmasını istiyorsan "textbox1.text = ("ne yazacaksa") bu şekilde olabilir eğer sen textbox 1 e yazdığın yazı 2. textboxdada gözüksün diyorsan textboxun üzerine iki kere tıkla "textbox2.text = ("ne yazacaksa") 'textbox1 yazdığın yazı bu şekilde çıkar
ÜzgünBirey' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:bvi tane timer koyuyosun(enabled true interval 1) ve yazıyosun
On erro resume next
If textbox1.text="deneme123"
else
Msgbox("Yapılacak işlem")
end if
ben bunu biliyorumçalıştığımız projeden bir dosyanın yolunu alıcak ve sonra başka bir dosyanın yolunu aldığında bu değer değişecek ve dosya yolunu kişi kendi tarafından belirleyecek
BozkurtTeam' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:ben bunu biliyorumçalıştığımız projeden bir dosyanın yolunu alıcak ve sonra başka bir dosyanın yolunu aldığında bu değer değişecek ve dosya yolunu kişi kendi tarafından belirleyecek
qweqw enin deiğin şeyin aynısının bi benzerini misli hack m10 için yaptım ama paylaşmaya fırsat olmadı proje çorumluda
ÜzgünBirey' Alıntı:kardeşim sen wolftü hastasımısın ? ben farklı bir proje üzerinde çalışmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?