Vb.Net Textbox İle Alakalı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Beyler textboxtaki yazı değişirse işte bir işlemyapsın.(örneğin mesaj çıkarsın ben kodları düzenlerim sadece textboxtaki yazı değişirse kodunu öğrenmem gerek.)

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben farkı bir proje üzerinde çalışmaktayım.Eğer okulda olsaydım bilişim hocasına soracaktım.Hoca ile bir proje geliştiriyoruz o yüzden sizden de ben yardım istiyorum biliyorsanız yazın.Projeyi her isteyen kişiye atamam. :( Tamamlandığında Forumda Paylaşacağım :)

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
halil1466' Alıntı:
Tam olarak anlamadım net bir şekilde anlatırsan yardım etmeye çalışırım

kardeş mesala işte textboxta "ankara" yazıyor bu yazı değişirse yani farklı bir kelime olursa bir işlem yaptırmak istiyorum.

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
bvi tane timer koyuyosun(enabled true interval 1) ve yazıyosun
On erro resume next
If textbox1.text="deneme123"
else
Msgbox("Yapılacak işlem")
end if

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
On erro resume next
else
end if

ben bunu biliyorum  :) çalıştığımız projeden bir dosyanın yolunu alıcak ve sonra başka bir dosyanın yolunu aldığında bu değer değişecek ve dosya yolunu kişi kendi tarafından belirleyecek :)

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
mesala butona çift tıkla textboxa butona tıklayınca yazmasını istiyorsan "textbox1.text = ("ne yazacaksa") bu şekilde olabilir eğer sen textbox 1 e yazdığın yazı 2. textboxdada gözüksün diyorsan textboxun üzerine iki kere tıkla "textbox2.text = ("ne yazacaksa") 'textbox1 yazdığın yazı bu şekilde çıkar

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Örneğin Bir Label de 1 dosya işlem gördü burada ki değeri arttırma gibi :)

TheVeıL' Alıntı:
mesala butona çift tıkla textboxa butona tıklayınca yazmasını istiyorsan "textbox1.text = ("ne yazacaksa") bu şekilde olabilir eğer sen textbox 1 e yazdığın yazı 2. textboxdada gözüksün diyorsan textboxun üzerine iki kere tıkla  "textbox2.text = ("ne yazacaksa")   'textbox1 yazdığın yazı bu şekilde çıkar

Bizim geliştirdiğimiz projede klasörü seçiyor ve içindeki dosyaların bilgisayar yollarını alıyoruz.Bu projede dosyalar işlem gördükçe yani her dosya işlem yapıldığında textboxa yazılıyor sırasıyla bu değerler değiştiğinde labelde yazan sayıyı arttırma.Yalnız kişi kendi klasör veya dosyaları belirleyeceği için bu kod olmaz :)

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
ÜzgünBirey' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:
On erro resume next
else
end if

ben bunu biliyorum  :) çalıştığımız projeden bir dosyanın yolunu alıcak ve sonra başka bir dosyanın yolunu aldığında bu değer değişecek ve dosya yolunu kişi kendi tarafından belirleyecek :)

qweqw enin deiğin şeyin aynısının bi benzerini misli hack m10 için yaptım ama paylaşmaya fırsat olmadı proje çorumluda :D

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
ÜzgünBirey' Alıntı:

qweqw enin deiğin şeyin aynısının bi benzerini misli hack m10 için yaptım ama paylaşmaya fırsat olmadı proje çorumluda :D

Arkadaşlar mesala şöyle olabilir mi ben bu dosya yollarını textbox'a aktardığım için onun içindeki değerleri My.settings.xx123 şeklinde verilere kaydederek bu değerler uyuşmaz ise değer artsın şeklinde yapılabilir veya başka bir şekilde yapabilir miyim ? :)

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
bak böle bi grm anlamaz kimse yapacağın şeyn bi örneği varsa ss sini atıver
Sonra ne biliyim mysettingse aktarmak güzel fikir her seferinde ayn yoldan ister nyxlauncheri ama bununda kolay yöntemi var openfiledialogun
bi kodu ile Klasör penceresini direk
c:joygaem : wolftü ts de açtırabiliyosun bunu yaptım bizzat ne gibi bişey istiyosun

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
ÜzgünBirey' Alıntı:
kardeşim sen wolftü hastasımısın ? ben farklı bir proje üzerinde çalışmaktayım :)

kardeş ama mantık aynı Şu an BNişeyi yapmak istiyosun üstelik vb.net için yardım istiyosun Daha ne diyim 
At teamweer naptığını görelim ona göre hertürlü yardımc oluruz emin ol ;)

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Projemiz Anti-Virüs programıdır.

Ben seçilen klasördeki tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde tarayabiliyoruz.Ama görsellik açısından her taranan dosyada değerin +1 olmasını istiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...