Süper Üye
Beyler textboxtaki yazı değişirse işte bir işlemyapsın.(örneğin mesaj çıkarsın ben kodları düzenlerim sadece textboxtaki yazı değişirse kodunu öğrenmem gerek.)
halil1466' Alıntı:Tam olarak anlamadım net bir şekilde anlatırsan yardım etmeye çalışırım
BozkurtTeam' Alıntı:bvi tane timer koyuyosun(enabled true interval 1) ve yazıyosun
On erro resume next
If textbox1.text="deneme123"
else
Msgbox("Yapılacak işlem")
end if
TheVeıL' Alıntı:mesala butona çift tıkla textboxa butona tıklayınca yazmasını istiyorsan "textbox1.text = ("ne yazacaksa") bu şekilde olabilir eğer sen textbox 1 e yazdığın yazı 2. textboxdada gözüksün diyorsan textboxun üzerine iki kere tıkla "textbox2.text = ("ne yazacaksa") 'textbox1 yazdığın yazı bu şekilde çıkar
ÜzgünBirey' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:bvi tane timer koyuyosun(enabled true interval 1) ve yazıyosun
On erro resume next
If textbox1.text="deneme123"
else
Msgbox("Yapılacak işlem")
end if
ben bunu biliyorumçalıştığımız projeden bir dosyanın yolunu alıcak ve sonra başka bir dosyanın yolunu aldığında bu değer değişecek ve dosya yolunu kişi kendi tarafından belirleyecek
![]()
BozkurtTeam' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:ben bunu biliyorumçalıştığımız projeden bir dosyanın yolunu alıcak ve sonra başka bir dosyanın yolunu aldığında bu değer değişecek ve dosya yolunu kişi kendi tarafından belirleyecek
![]()
qweqw enin deiğin şeyin aynısının bi benzerini misli hack m10 için yaptım ama paylaşmaya fırsat olmadı proje çorumluda![]()
ÜzgünBirey' Alıntı:kardeşim sen wolftü hastasımısın ? ben farklı bir proje üzerinde çalışmaktayım![]()