Vb. net wolftü envanterde silah bilgileri yazdırma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar, diğer konuda pek aydınlatıcı bir cevap alamadım. Başlıktanda anlaşılacağı gibi real slot envanter kodlarken slota gelen silahlara
"kendi envanterimdeki gibi" silah bilgilerini yazdırabileceğim bir kod biliyormusunuz. epey uğraştım ama doğru bir kod yazamadım. Mesela envanterdeki Legend Pro silahının bilgilerini slotlara eklediğim silahlara çekecek bir kod lazım bana. şoplayıp resimdede gösterdim. bilgisi olanlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

WOLF.jpg
wolftü 4.11.2018 23_00_04.png

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yani ben şunu anladım envanterden seçince slot Hacke eklenecek?

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
1. onu VB'de yapamazsin.
2. C.E Aç so ra abi dabi tikla sonra valuesini yaz legend valuesi koy suresiz silahlari kullandittir klasik envanterdeki olanlari

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
1. onu VB'de yapamazsin.
2. C.E Aç so ra abi dabi tikla sonra valuesini yaz legend valuesi koy suresiz silahlari kullandittir klasik envanterdeki olanlari

onu denedim olmadı, zaten uzun süreli bypass yok elimde hemen atıyor oyun, fazla işlem yapamıyorum.

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
C++ geçmeni oneririm. orda en azindan envantere gelir birde slota koyarsin ancak onun icin inventory.cpp
ve
inventory.h lazim Dwordda bile bunlar sifirdan kodlandi ama sende deneyebilirsin en azindan sansini denersin.

eger yapamadim dersen yapilan hileleri crackle ordaki pointleri al bypassa ihtiyacin olmaz

Ah Osmanlı ah
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
hilede kendi kendine oluyor sadece işaretleme yapıyorsun zaten artık ben wolf ta oynamicam hemen ban yiyor hemde kodlama yapamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
C++ geçmeni oneririm. orda en azindan envantere gelir birde slota koyarsin ancak onun icin inventory.cpp
ve
inventory.h lazim Dwordda bile bunlar sifirdan kodlandi ama sende deneyebilirsin en azindan sansini denersin.

eger yapamadim dersen yapilan hileleri crackle ordaki pointleri al bypassa ihtiyacin olmaz
aynen c++ a geçecemde biraz daha zaman var, illaki vb nettede yapanlar vardır, bakalım biraz daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...