vb.net yardım Loader Yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler Elinizde Vb net Loader kodu olan varmı kendim yapmaya çalıştım hile inject siteye gitmek felan herşey hazır loader kodu olan varsa versin lütfen hatasız olsun hatadediğim aşa resim koyucam Boş Yorum Yapanlara Rapor Ona göre

Ekli dosyalar

• hata.GIF
    hata.GIF
    32.4 KB · Görüntüleme: 95
HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
1 Adet Timer Oluşturun Formu kafanıza göre düzenleyin daha sonra çift tıklayarak ctrl+a yapıp aşağıdaki kodu yapıştırın

Public Class Form1 Private Sub Loader_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load Timer1.Start() End Sub Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick Dim p As Process() p = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin") 'set wolftü process If p.Count = 1 Then ' if wolftü process detected Timer1.Stop() MsgBox("Hack Loaded") Form2.Show() Me.Hide() Form2.Hide() End If End Sub End Class

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
1 Adet Timer Oluşturun Formu kafanıza göre düzenleyin daha sonra çift tıklayarak ctrl+a yapıp aşağıdaki kodu yapıştırın

Public Class Form1 Private Sub Loader_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load Timer1.Start() End Sub Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick Dim p As Process() p = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin") 'set wolftü process If p.Count = 1 Then ' if wolftü process detected Timer1.Stop() MsgBox("Hack Loaded") Form2.Show() Me.Hide() Form2.Hide() End If End Sub End Class
drop başka yardıma daha iytiyacım var ?
Yardım Şudur Oyun açılınca hile otomatik kapansın onun kodu varmı acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...