vb.net Youtube Abone Olma Zorunluluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi bi form oluşturmak istiyorum mesela bir hile kodladım hile ekranı gelmeden yotube abone ol yeri çıksın abone olmadan hile ekranına gitmesin abone olduktan sonrada hileye göndersin varsa böyle bir kaynak yazarsaniz sevinirim teşekkürler :).

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile bol diye bir site var o siteye mesaj at istersen onlar bu dediğini çok iyi yapıyorlar cs go wallhack indirirsen görürsün adamların istediği şeyleri yerine getirmeden hileye ulaşamıyorsun

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
genel olarak mantığını anlatim youtubeden vb.net siteye veri verme diye arat sağa web browser koy ordan hesabını girip otomatik abone olur

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
genel olarak mantığını anlatim youtubeden vb.net siteye veri verme diye arat sağa web browser koy ordan hesabını girip otomatik abone olur
milattan kalma sistem çalışmıyor artık :D vb.net in webbrowseri çöp olduğu için o şekilde yapamazsın başka yolları var
Sanırım şöyle bir şey istiyorsunuz haliyle piyasadada böyle açık kaynak kodu paylaşan yok atarsan 3-5 bişey yollarız source kodu ;) + zili açtığında geçiş istersen o şekildede verebilirim

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
milattan kalma sistem çalışmıyor artık :D vb.net in webbrowseri çöp olduğu için o şekilde yapamazsın başka yolları var
Post automatically merged:

Sanırım şöyle bir şey istiyorsunuz haliyle piyasadada böyle açık kaynak kodu paylaşan yok atarsan 3-5 bişey yollarız source kodu ;) + zili açtığında geçiş istersen o şekildede verebilirim
kardeşim 3-5 nedir burda bende para kazanmaya calısıyorum iş güc yok beş kuruş yok cebimde burda iş ögrenmeye calısıyorum yani ben burda hayrına acık kaynak istedim yani hayrina veremiyorsan mesajını kaldirabilrsin teşekkürler :)

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kardeşim 3-5 nedir burda bende para kazanmaya calısıyorum iş güc yok beş kuruş yok cebimde burda iş ögrenmeye calısıyorum yani ben burda hayrına acık kaynak istedim yani hayrina veremiyorsan mesajını kaldirabilrsin teşekkürler :)
:D tamam lan tamam özelden yolluyorum source kodu + farklı bi reklam geçme sistemini, sen geliştirirsin veya değiştirirsin o sana kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sen sanki o dediğini yapıp hileyi vermicek gibisin :D

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
:D tamam lan tamam özelden yolluyorum source kodu + farklı bi reklam geçme sistemini, sen geliştirirsin veya değiştirirsin o sana kalmış

rica etsem banada özelden atabilirmisiniz şimdiden teşşekürler

yüzsüzlük gibi gelebilir ama ricamı dikkate alıp özelden atabilirmisiniz teşşekürler
Post automatically merged:

rica etsem banada özelden atabilirmisiniz şimdiden teşşekürler

yüzsüzlük gibi gelebilir ama ricamı dikkate alıp özelden atabilirmisiniz teşşekürler

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bunu yapan internet siteleri var galiba. Dosya yükleyip link veriyor, gerekli ayarları yapıyosun reklam göstermek yerine abone olmalarını istiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kardeşim pmden banada yollarmısın ? lazımda

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bir linke erişebilmek için 2 saat gidiyor bence yapılmaması gerekiyor. Sonuçta hileyi alan yine abonelikten çıkacaktır onları bu kadar uğraştırdığın için..

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
mrb ya bunu özelden anlatırmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...